lukahno Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Witam. Dzisiaj dostałem przesyłkę z Coltem R28 ARMY. Problem jest w tym że magazaynek nie trzymał mi gazu,,, wręcz nawet go wypuszczał. Strzelałem nim na dworze ładując najpierw kulki (cały magazynek) późnej gaz trzymając ok 6 sek. wystrzeliłem na nim pół magazynka następnie ładując GG ponownie wszystko uszło po odciągnięciu butelki od magazynka... a w tym czasie kolega uśmiechnięty z beretta KJW strzelał do woli. Czy to mogła być wina temperatury czy może magazynka? Zastanawiam się czy nie odesłać go z powrotem. :) Jestem zielony w tym temacie więc może najpierw zapytam was :D Quote
korpus Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Jeżeli masz możliwość to zrób w domu jakieś miejsce i tam postrzelaj. W temperaturze pokojowej replika powinna się inaczej zachowywać. Quote
lukahno Posted January 30, 2013 Author Report Posted January 30, 2013 Po powrocie do domu zawinąłem magazynem w szmatkę żeby się ogrzał i po odczekaniu dłuższego czasu nic z tego :( Quote
korpus Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Jeżeli w domu też nie trzyma gazu to ja bym odesłał, ale poczekaj na odpowiedzi bardziej doświadczonych osób w tym temacie. Quote
lukahno Posted January 30, 2013 Author Report Posted January 30, 2013 Dobra dzięi może się ktoś zjawi :D Quote
czaja135 Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 Jeśli magazynek nie trzyma gazu nawet w domu to znaczy, że jest uszkodzony. Podejrzewam, że masz na niego gwarancję więc lepiej nie kombinuj i odeślij. Quote
Recommended Posts