Muskojat Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 (edited) Witam! Podczas rozgrywki sprężyna w mojej replice zaczęła odbijać - nie mogłem naciagnać sprężyny w swojej replice. Po rozkręceniu jej okazalo się iż pewna z części, która była przy mechaniżmie spustowym została uszkodzona - odłamały się dwa małę ząbki będące po bokach, najprawdopodobniej opierał się na nich naciagnięty tłok.Ta część wygląda tak: Przed uszkodzeniem (owy "ząbek" był z obu stron!): Po uszkodzeniu Prosiłbym o doradzenie, jak naprawić ten problem, czy w ogóle jest możliwość dostania gdzieś samej tej części, czy trzeba tą co mam naprawić? I najważniejsze - jak owa częś się nazywa i jakie zadanei w mechaniźmie repliki spełnia. Z góry dzięki za pomoc! Edited January 29, 2013 by Muskojat Quote
Snipernr1 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Pozostaje Ci pisać do serwisów sklepowych ( zwłaszcza tych co sprzedają lub miały w ofercie ta replikę) załączając zdjęcia czy posiadają taką część. Quote
musashi Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Albo znajdziesz kogoś komu strzeliło co innego w replice i sprzeda ci tą część , albo pozostaje wykonanie ręczne :) Quote
Recommended Posts