finZUU Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Witam, mam małe pytanie. Możecie na podstawie poniższych zdjęć wywnioskować, czy ten kabel, który wtykamy do gniazdka i do ładowarki jest właściwy ? Pytam dlatego, gdyż podczas porządków gdzieś się zapodział, a nie wiem czy to na 100 % ten. Patrzyłem na wideo - prezentacje PowerBean'a i wydaje mi się, że na ich filmiku kształt elementu wpinanego do gniazdka jest ciut inny. Podam jeszcze to, co jest napisane na nalepkach: ADAPTOR MODEL: YX - 0603 INPUT: 230V~50 HZ OUTPUT: 6V - 300mA A nawet jeśli nie jest to od zestawu, to czy mogę przez to ładować LiPo'la ? Quote
mk8539020 Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Na ładowarce powinno pisać jakie powinno być napiecie wejściowe tzn to z zasilacza.Ten zasilacz na pewno nie jest od tej ładowarki bo OUTPUT: 6V - 300mA Wniosek szukaj innego zasilacza I nawet nie próbuj ładować korzystając z tego zasilacza bo coś uszkodzisz Quote
POWER BEAN Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Zasilacz pokazany na zdjęciu ma za małe napięcie i natężenie prądu, odradzam korzystanie z tego zasilacza wraz z ładowarką Captain. Quote
Recommended Posts