Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Więc, masz ponad 1000zł, przeznaczasz 1000zł na replikę, reszta idzie na wyposażenie. Dobrze zrozumiałem?

Takie jeszcze pytanie: ile przeznaczasz na wyposażenie i co konkretnie kupujesz? Może uda się znaleźć zbędne wydatki.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lepiej już wyjdziesz kupując tego boyia. Jak przyjdzie źle złożony to możesz go zwrócić.

Szczerze to żałuję, że w ogóle się odezwałem w tym temacie. Naprawię to kończąc tego posta.

Posted (edited)

a jeśli chodzi o gumkę to jaką wziąść ???

Najlepiej wziąć wzmocnioną, zieloną G&G.

linka jakiegoś dajcie z gunfire lub taiwangun :icon_wink:

Może jeszcze za Ciebie kupić :icon_question:

Edited by Powała
Posted
weź czarnego guardera, sprawdzony i tani.

W życiu. Jeśli Guarder, to tylko przezroczysty. A i tak bardziej bym polecił gumkę firmy Systema, albo zieloną G&G.

CM.048 to bardzo dobra replika w swojej klasie, powinieneś być zadowolony.

Kulki 0,25g. Ludzie czasami polecają lżejsze do CQB, choć według mnie jest to irracjonalne. Owszem, zyskują około 20-40 FPS na tym, ale jest to praktycznie nieodczuwalne, za to jak potem przychodzi strzelać na większy dystans, to kulki latają jak chcą, ciągnie je do góry, itp. Kulki 0,25g będą odpowiednie. Przy czym CM.048 samo w sobie nie nadaje się do CQB ze względu energię wystrzeliwanych kulek, które znacznie przekraczają najpopularniejsze limity do walki na bliskim dystansie (360 FPS przy kulkach 0,2g). Mogą być P&J Premium, lepsze nie są musem. Nie zmienia to faktu, że kulki lepsze jakościowo (np. G&G), choć są nieco droższe, to i zużywa się ich mniej, bo latają celniej.

Pozdrawiam.

Posted

;) a jeszcze takie pytanie czy odrazu trzeba zmienić tą gumkę ?? czy można z tą od producenta iść na 1 strzelanke ?? , a jeśli trzeba zmienić to czy gwarancja nie przepada jak się ją wymieni ??

Posted

Gwarancja nie przepada nawet jeśli sam ją zmienisz. A jeśli zamawiałbyś replikę i gumkę w tym samym sklepie (ale z tego co czytałem, to replikę już zamówiłeś), to sami za darmo ją zmieniają na miejscu (jeśli o to poprosisz).

Możesz iść na strzelanie z gumką od producenta ("stockową"). Po prostu możesz mieć nieco mniejszy zasięg (zwłaszcza w minusowych temperaturach) i większy rozrzut. Ale strzelać jak najbardziej się da, stockowa gumka zresztą najgorsza nie jest.

Posted

W życiu. Jeśli Guarder, to tylko przezroczysty. A i tak bardziej bym polecił gumkę firmy Systema, albo zieloną G&G.

jak widac zdania są podzielone, dla mnie czysty guarder to porazka:)

Posted

a jeśli na TaiwanGun złożyłem już zamówienie i złoże jeszcze jedno na (baterie,ładowarke,i HU) to 1 raz zapłace za przesyłkę czy 2 razy ??

i druga sprawa ;D jaką polecacie do tego modelu ładowarke i baterie LiPo

Posted

Bateria, choćby Turnigy NanoTech. Szału nie ma, ale ujdzie. Model sobie dobierz wg. wymiarów.

Ładowarka, też Turnigy Accucel 6, też szału nie ma, ale ujdzie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...