Pan_Flint Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Po co kupować chińczyka za taką kasę, jeżeli można kupić coś markowego? http://taktyczny.com/repliki-asg/m16-m4-i-pochodne-pl/karabin-m4-cqr-mod2-kwa-usa.html Quote
OldWolf86 Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 No powiedzmy że można kupić replikę taką jak podałeś, co prawda trzeba będzie wymienić w niej sprężyne na mocniejszą ale to żaden problem, wszystko powinno wystrzymać M130. Tylko że z Emkami trzeba się ciut delikatniej obchodzić, mimo iż ten GB jest wzmacniany to i tak pewno jest słabszy do V3. Quote
Reegz Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 @OldWolf86 Niet ? To nie prawda, kwa ma jedne z najbardziej hardcorowych GB na rynku, więc na luzie powinieneś wyciągnąć na nim z 500fps wymieniając sprężynę i coś jeszcze ale nie jestem pewien, chyba tłok ale głowy nie oddam. Niech ktoś bardziej obeznany w GB v2 się wypowie. Quote
OldWolf86 Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 No dobrze, po prostu wiem z własnego doświadczenia że Emki są delikatniejsze, nie wiem jak jest z KWA. Ale jeżeli tak mówisz to z pewnością masz racje, ja sam mam większe doświadczenie z GB V3. Quote
Recommended Posts