Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pany Co do 11.10 to powiem po weekendzie, bo mamy już plany i zobaczymy czy da radę je przełożyć.

I coś przygotować więcej niż grilla na kiełbaski (no chyba, że ma być tylko grill :) ).

Co do spania w Łodzi , to temat jest również do opanowania. Obok mojej działki jest mały całkiem dobrze urzadzony hotelik gdzie pokój 3 osobowy kosztuje 130zł ( 44zł za osobę). Do "bunkra" mamy z tamtąd jakieś 500m spacerkiem. Uprzedzam, że bunkier jest częściowo niestety zawalony śmieciami, bo chamy z działek obok zrobiło sobie w nim małe wysypisko. Ale nie przeszkadza to w strzelaniu, bo obiekt jast na tyle duży, że pozwala na oddawanie strzałów nawet na 90m bez obawy o podmuch wiatru :).

Oczywiście grill byłby w cywilizowanych warunkach, czyli u mnie na działce :)

pozdrawiam

Woysky

• 2 weeks later...
Posted

Czemu tak daleko :icon_question: Jak będzie gdzieś bliżej to zapewne się pojawię, bo póki co dojazd z pomorza do łodzi to droga sprawa :icon_evil:

Posted (edited)

Czemu tak daleko :icon_question: Jak będzie gdzieś bliżej to zapewne się pojawię, bo póki co dojazd z pomorza do łodzi to droga sprawa :icon_evil:

Ośmielam się zwrócić uwagę, że Łódź, to niemal środek Polski, niemal tak samo daleko ze Szczecina, jak i z Przemyśla, z Kłodzka, jak i Białegostoku. Ciekawe co powiedziałby "Przemyślida" gdyby piknik był organizowany na przykład w Stargardzie Szczecińskim... :hahaha:

Ps

Nazwy regionów i miejscowości pisze się z dużej litery (Pomorze, Łódź) :icon_exclaim: :sciana:

Edited by Powała
  • 1 month later...
Posted

Przeczytałem te 11 stron.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2 lata planowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zerowy wynik.

No nie wierze, że dla swego hobby nie da się wykroić 1 weekendu...

Rozumiem, że macie to snajperstwo w dupie.

Bo kto chce się spotkać - jedzie do lasu z namiotem, bierze 4 konserwy i się bawi.

Czy z 5-ma czy 50-ma kolegami z zawodu.

Jakie wynajęcie terenu? Jakie domki? Gotowe żarcie? A może ktoś jeszcze dupy wam będzie wycierać po sraniu? Obsługa kurde...

Czy jestem już stary i aż tak wredny, czy tak mnie zdenerwowali te 11 bezsensownych stron tekstu, czy stracony na to czas (często na jakieś zapytanie odpowiadają - a czytałeś od początku?!) albo zbyt dziki jestem i nie rozumiem waszych problemów...

MASAKRA!

Szuka się na mapie głębokiego lasu, wyznacza się koordynaty i niech każdy tam cicho dotrze i zaskoczy kumpli strzałem w dupę. Kto 1-j przybędzie na miejsce, ten jeszcze pułapek może nastawić - to już zabawa.

Posted

tak starzejesz sie;) a wycieranie dupki było by miłe... taki ot pluszowy ersoft :D

Wiesz to jest naleciałość z dużych imprez że jak nie ma 50 os to się nie opłaca... u mnie jak jest 10-15 to jest swięto lasu :D

Posted

Hmm za mało snajperów.

Po 1-2 na miasto to samemu trzeba by jeździć... Samotne jechanie autem/ pociągiem na kilka godzin zabawy jest mało atrakcyjną propozycją. Chociaż trochę tak jeździłem, to zdecydowanie wolę jechać z całą grupą. Dlatego piknik to trochę niewypał. Prędzej by wypaliło coś na zasadzie S&S i potem gadanki snajperów. Ekipa pojedzie na strzelanie, a snajperzy też będą mogli się pobawić i pogadać.

Posted

Spokojnie, Panowie - bez agresji.

Tylko się dziwie ile żucia a zero połykania.

Na pewno nie piepszyłbym się z wysokimi materiami.

Być może wiosną wybiorę dla siebie jakąś nieznaną miejscówę na mapie i tam pojadę. Zaproszę innych. Ktoś przybędzie - very good.

Nie - też good. Postrzelam do komary, poskradam sie do żab :)

To do wiosny, Panowie.