Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,

wie ktoś może czy magzynki np. TM, KWA, WE lub inne pasują do Glocka 17 od HFC (oczywiście chodzi o wersję gazową, na Green Gas)?

Bo z tego co wyczytałem, to magi TM są u góry szersze i nie pasują (za to magi HFC pasują do Glocka TM...), a magi WE podobno pasują po spiłowaniu wystającego elementu na tylnej sciance. Szczególnie interesują mnie te magi WE, bo przynajmniej są niedrogie (89 zł) i dostępne w Polsce.

A jakby ktoś znalazł w jakimś polskim sklepie magazynki do Glocka HFC w rozsądnej cenie to może się pochwalić :icon_wink: Bo na razie znalazłem w cenie 200 zł za sztukę... w porównianiu do 21 $ (~ 66 zł) za granicą.

Edited by B-E-D-A
Posted

System TM więc co do zasady pasują

Jeśli chodzi Ci o to, że HFC skopiowało TM, to raczej się nie zgodzę. HFC wypuściło Glocka 17 przed TM, więc nie mogli się na nim wzorować. No chyba, że skopiowali od TM Glocka 26, który był wcześniej.

• 4 years later...
Posted

Cześć

trochę odkopię a czy są jakieś magazynki na co2 pasujące do tego glocka. Mam tylko ten długi z zestawu i chciałbym dokupić.

Mój co prawda łyka gg ale wolał bym na co2