fifla12 Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Witam posiadam Colta 1911 KSC System 7. Musiałem wymienić w nim wymienić pewną część w dolnym body. Rozkręciłem klamkę i wymieniłem ową część. Skręciłem wszystko do kupy przy pomocy owego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=-1HkUsalIAk i tu pojawia się problem. Po skręceniu gdy chce odciągnąć kurek do tył raz się blokuje a raz nie. Część jest na pewno dobra. Musiałem coś sknocić przy skręcaniu. Czy wie ktoś moze w czym tkwi problem ?? Lub czy posiada ktoś jakiś inny poradnik jak złozyć tego Colta?? Na podstawie tego poradnika próbowałem poskładać go chyba z 3 razy i dalej jest ten sam problem. Będę wdzięczny za pomoc Mateusz Quote
fifla12 Posted January 21, 2013 Author Report Posted January 21, 2013 Jest ktoś w stanie mi pomóc Quote
Smutas Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Problem tkwi pewnie w złym ułożeniu krzywki/blaszki umieszczonej w chwycie pod beziecznikiem chwytowym. Pokombinuj trochę z jej ustawieniem - metodą prób i błędów powinno Ci się w końcu udać ;) Quote
Recommended Posts