dawid4157 Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Cześć, Wyczytałem na tej stronie: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=212 że CM.028 podobnie jak oryginał ma pod lufą wmontowany wycior. Na tej stronie jest napisane, że jest to atrapa. A w pudełku powinien się znaleźć też nie atrapowy wycior(w standardzie) Mam zatem takie pytanie: Czy ten wycior co jest osobno w pudełku będzie pasował pod CM.028? I czy w ogóle ta atrapa wyciora jest do zdjęcia? Quote
senkuPH Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 Witaj. Ten wycior " nie atrapa " to plastikowy "patyczek" do przepychania kulek i czyszczenia lufy. Nie montujemy go na replikę. Natomiast wycior pod lufą w CM028 to atrapa, ponieważ jest za krótki i nie posiada gwintu na końcu. Da się go zdemontować, ale nie widzę grubszego sensu. Quote
Winiacz Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Wycior pod lufą w 028 się przydaje, jak mamy midy/lowy i zabraknie szybkoładowarki. Jedna kuleczka na wylot, i wciskamy szerszym końcem. Aż do ostatniej kulki idzie (a paluchami nie bardzo). Quote
kapol1118 Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 A wiecie może, czy da się kupić osobno taki patyczek ? Bardzo by mi się przydał w mojej cm042 bo potrzebuję stabilizacji dolnej części chwytu przedniego. Quote
MarekMac Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Pytaj na komisie - może ktoś ma i chętnie sprzeda. Quote
Recommended Posts