Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Odwołany PanzerFaust VI, Szczecin, 16-18.08.2013 | PATRONAT WMASG.pl

Recommended Posts

Posted

@Drzedaj:

Rywalizacja jest w czasie gry. Niektórzy (NIE WSZYSCY!) po prostu już przeginają pałę z wyzwiskami antyangryckimi lub antycalmlandzkimi poza grą. Po co? No, ale to tylko mała dygresja. Nie chcę ciągnąc tego tematu, bo mówimy naprawdę o wyjątkach, które nie zasługują na mówienie o nich. Po prostu grajmy swoje role, ale w czasie gry, a nie psujmy klimatu wspólnego obozowania.

@Kotvitza:

Tobie akurat mogę postawic bez skrzywienia się. Oczywiście nie obiecuję, że nie doleję eliksiru pacyfistycznego i że zamiast zabijac będziesz chodził po lesie, wąchał kwiatki i namawiał wszystkich, by się kochali. Chociaż ten specyfik nie działa długo. Pierwsza seria z reguły wyciąga z tego stanu :)

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

@Eryk:

Ja wgłębi duszy jestem z tych co wąchają kwiatki i nawołują do wolnej miłości (albo szybkich numerków :cool:), tylko ci militaryści w mundurach wzbudzają we mnie agresję, więc strzelam do nich :maniak_killer: szybciej niż oni do mnie.

Edited by kotvitza
Posted (edited)

@Eryk:

A z dwoma czy czterema paskami? :icon_mrgreen:.

Mam nadzieję że jeszcze przed panckiem spotkamy się na ''żołnierzykach" i obgadamy kwestie odzieży i napitków. :icon_lol:

Edited by kotvitza
Posted

@Eryk:

A z dwoma czy czterema paskami? :icon_mrgreen:.

Zależy od stopnia :)

Mam nadzieję że jeszcze przed panckiem spotkamy się na ''żołnierzykach" i obgadamy kwestie odzieży i napitków. :icon_lol:

Okazji nie zabraknie, już my się postaramy. No, ale nie off-topujmy.

Posted (edited)

Zależy od stopnia :icon_smile:

Upośledzenia??? :hahaha:

@Drzedaj:

"wspaniała"(taki zarcik :icon_lol: ) calmlandzka "armia" dresiarzy :icon_razz2:

szeregowy- bez pasków

kapral-jeden pasek

sierzant-dwa paski

chorąży-cztery paski (rezygnacja z trzech pasków ma podłoże ekonomiczne)

porucznik- pasek i łyżwa

kapitan-dwa paski i łyżwa

major-dwa paski dwie łyżwy

pułkownik- pasek, łyżwa i skaczący kot

generał- duzy napis "POLSPORT"

Nie moge się doczekać :icon_biggrin:

Edited by kotvitza
Posted

@Eryk

JA????

Nieeee. Jestem bezkonfliktowy, bezproblemowy, tylko do rany mnie przyłożyć. :icon_rolleyes:

No! Bo jak będziesz kozaczył, to będziesz miał do czego przykładać. A teraz wyskakuj z komóry :)

PS: Forum internetowe do specyficzny twór. Ta rozmowa na żywo wyglądałaby śmiesznie, jakby Kotvitza stał koło mnie i ktoś by się przysłuchiwał :)

Posted

@Eryk

O ty w ząbek czesany taki mądry przy kolegach jesteś.

To uważaj bo kiedyś miało miejsce następujące wydarzenie:

W dyskotece w jednym z neutralnych państw bawili się Calmlandczycy i Angrykanin. Oczywiście Calmlandczycy pewni przewagi liczebnej szukali zaczepki. Po kilku popchnięciach, zderzeniach itd Angrykanin nie wytrzymał i mówi

-Wy Calmlandczycy macie trzy problemy:

-po pierwsze zawsze szukacie zwady z każdym i wszędzie.

Wtedy Calmlandzczycy powiedzieli:

- może pogadamy na zewnatrz

Angrykanin spojrzał na nich i wyszedł.

Poczekał na nich na ulicy i mówi:

-po drugie nie potraficie załatwić sprawy jak mężczyżni jeden na jednego

Wzburzeni Calmlandczycy wyciagnęli noże.

Angrykanin wyciągnął pistolet i odezwał się:

-po trzecie zabieracie noże na strzelaniny :icon_lol:

@Drzedaj:

Nie krepuj się z siebie tez potrafie się śmiać.

Posted

@Kotvitza:

Za co Kain zabił Abla?

Za opowiadanie starych kawałów :icon_wink:

Myślałem że ten kawał jest tak stary,że go nikt już nie pamięta. :icon_mrgreen:

Sympatyczny z Ciebie Eryk gość dlatego dam Ci dobra radę.

Założ wygodne buty bo nogi od chodzenia na respa będą Cię bolały. :icon_razz2:

Posted

@kotvitza zacznijmy od pytania czy mnie znajdziesz xD no to może mały zakład o to kto pierwszy kogo znajdzie i ubije o szczegółach możemy dogadać się już na obozowisku podczas trwania imprezy :) a może się boisz? :P

Posted

@Kotvitza:

A bo ja pierwszy raz jadę na Panzera, że nie wiem, ile tam się łazi do respa... I oczywiście, że będę tam chodził. Wszyscy jesteśmy tylko mięchem armatnim.

@Drzedaj:

Co to za indywidualne pojedynki i przedkładanie zakładów nad zwycięstwo armii? Zameldować się u dowódcy swego TF-a z prośbą o ukaranie!! :)

PS: Jaka jest kara dyscyplinarna w armii Calmlandzkiej? Pobyt w kozie :)

Posted

@Drzedaj

Nie wiem Czy się spotkamy na polu walki, ale jakby co, to chętnie. Masz przewagę bo będę prawdopodobnie jedyny w szwajcarskim lub belgijskim camo. :maniak_luzik:

Ale na pewno browara z Tobą chętnie osuszę. :maniak_OK:

W końcu bawić trzeba się umieć

@ Eryk

Teraz wiem czemu im głośniej dowódca Calmlandii krzyczy ODWRÓT tym opór jest bardziej zaciekły :icon_razz:

@Ziku

mogę Ciebie cytować?? :icon_lol:

Posted

@ Eryk

Teraz wiem czemu im głośniej dowódca Calmlandii krzyczy ODWRÓT tym opór jest bardziej zaciekły :icon_razz:

Po calmlandzku "Odwrót" to nie komenda, a komunikat, co robi wróg.

Posted

@ kotvitza

Zgadzam się! Będzie trzeba spotkać się na obozowisku przy piwie i pogadać na temat np. wysokości żołdu jaki oferują nam nasze armię :P

@eryk

Akurat ten zakład może pomóc stronie calmlandzkiej bo będę strzelał do każdego z nadzieją że to jest właśnie kotvitza :)

Posted

Właśnie. Czasami jednak kula wysłana w kierunku wroga wraca pomnożona przez tysiąc. Są sytuacje, gdy lepiej nie strzelac :) Ale komu ja to tłumaczę? Trzygwiazdkowemu weteranowi? :)