Undead Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 :!: Chciałbym was ostrzec przed kupywaniem (tak zwanych tanich replik) Mój koleś kupił sobie Waltera P99 z laserem na allegro za 35 zl.Dzień po tem sie w środku coś rezlecialo nie do naprawienia. Jeśli chcecie kupić coś porządnego to nie kupujcie jakiegoś za przeproszeniem szajsu! aha ten pistolet tez jest na www.taniemilitaria.pl. :!:
Zgedi Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Nie musisz ostrzegac...takich historii jak twojego kolegi jest wiecej...jak sie kupuje tanioche to sie ma kare w postaci zabawki z kiosku.
Morfeusz Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 a czy to jest model z laserem, w sumie z a35 zł. to dla samego lasera by sie opłacało...no ale niewiem niewiem :roll:
Fox Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Mój brat przyniósł raz glcka 26 kolegi, niezły miałęm gnilec bo zrobione było tak śmiesznie że się skręcać można było:) ale strzelało nawet prosto:) gorzej że na 5 metrów:D
kulikson Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Co do laserka tego walthera to odradzam go z czystym sumieniem:)Nieopłaca się kupować tego guna nawet dla laserka:)Dlaczego? Mam taki laserek i muszę powiedzieć,że jeśli przystawimy go do jakiejś powierzchni płaskiej to zauważymy coś w postaci duuuuuuuużej czerwonej plamy(W sumie to normalne,ale nienormalne jest to,że jak w nocy przy zgaszonym świetle(w dzień wogóle nie widać) z odległości 5 metrów nadal widać duuuuuużą czerwoną plamę to coś chyba jest nie tak:)Syzyfową pracą jest ustawianie go tak żeby świecił prosto.Próbowałem,rozkręcałem a nawet dziurawiłem i nic...Odradzam.Dobre laserki kosztują 80zł (nie 150 jak na tajgunie)Tylko w www.snajperasg.pl -dział akcesoria. Pozdro
Recommended Posts