TheOne Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Witam mam emeczke icsa i coś jest nie tak bo cały czas kuleczki skrecaja pod koniec lotu w jedna strone. Powody mogą być dwa albo coś zle złożyłem w komorze albo poprostu zle dopasowałem lufe cqb.W lufie cqb musiałem przyszlifowć skrzydełka stabilizujace lufe bo były za szeroke ;] Quote
Nath Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Zobacz czy dystanser siedzi równo (prosto) w komorze hopa. Miałem podobnie w giecie cymy, gdzie dystanser był do bani (za mały i przekrzywiał się podczas regulacji hopka), że kulki mi latały na bok. Quote
CerberBP Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Nie nie nie, lufa na lewo a kulki po prawej, tak powinno się nosić... A serio to sprawdź pod światło czy ci gumka dobrze/równo leży, często jest to problem naprawiany lekkim odchyleniem lufy względem komory więc próbuj o te nanometry przekręcać lufę. W twoim wypadku kręć zgodnie ze wskazówkami zegara trzymając komorę od siebie. Jeśli bida to sprawdź dystanser. Quote
cNR Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Kwestia gumki i dystansera - potwierdzam. U mnie na stockowej gumce KWA też pod koniec lekko skręcało. Po wymianie gumki brak problemu. Quote
bamper12 Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 A ja poprę CerberBP, stawiam, że krzywo ma gume, z lufą, od biedy źle siedzi dystanser, ale po szlifowaniu skrzydełek, wiadomo jak to teraz może siedzieć ;) Pzdr. Quote
Recommended Posts