Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja tylko tam studiuje, więc się chyba nie licze;)

A propo, jakby znalazło się parę osób chętnych to możnaby się pokusić o warsztaty. Yarlana by się namówiło, może się zgodzi. Fajnie jakby coś się ruszyło poważniej w Kielcach, bo to fajny sport.

Posted

No to już jest trzech :icon_wink:

Semp - popytaj tam na studiach... studenci dużo czasu do zagospodarowania wszak mają :icon_wink:

No takie dwa i pół osoby raczej ;) Jeszcze jestem chwilowo na wygnaniu w Krakowie, więc w Kielcach jestem jak są święta, ferie, wakacje albo jak jadę do pracy. Zatem wygląda na to, że Semp się też liczy, bo siedzi w Kielcach więcej dni w roku niż ja :D

Co do miejsca, to mam takie do strzelania na dworze - dom mam na saym końcu Kielc, więc wystarczy, że przejdę za górę i jest duży kawał pola tak między Mójczą, Bukówką, a Zagórzem. Biegają tam głównie sarny, czasem można ludzi z psami spotkać, ale jak widzą, że strzelam, to nie przeszkadzają i idą inną scieżką, raz nawet jakiemuś chłopakowi zademonstrowałem swój pistolet, bo się pytał ile mam fps-ów :)

Ogólnie to jak coś mogę pomóc przy tworzeniu grupy, bo i tak zamierzam wracać do Kielc w przyszłości. W sumie to już kiedyś mieliśmy ekipę wiatrówkową (w sumie niektórzy i z palnej strzelali) z forum bron.iweb.pl, ale wszystko się jakoś porojeżdżało i ich już dawno nie widziałem. Pamiętam, że kiedyś w jakiejś szkole halę w weekend na zimę mieliśmy i można było do woli strzelać. Musiałbym się kiedyś przypomnieć, to może ktoś byłby chętny, co jak co, ale niektórzy w rozmowach z władzami już mieli wyćwiczone, np. przy organizacji zawodów w terenie. A poza tym, to jeden ze starych kolegów jest strzelcem IPSC i z tego co widziałem na stronie, to jest uprawniony do przeprowadzania egzminów na licencję IPSC, więc nowi strzelcy będą mogli (chyba) na miejscu zrobić licencję.

• 2 months later...
Posted

Witam, czy znalazł by się ktoś chętny ze świętokrzyskiego ? jestem w trakcie wzmacniania pistoletu, więc z chęcią bym zaczął przygodę z ipsc, tylko nie mam z kim !!!

Posted

Jestem od pon-pt w Kielcach, czasem na weekend. Wyślij PW to możemy się spotkać i pogadać o rozwoju IPSC w Kielcach, bo chętnie bym w tygodniu potrenował gdzieś;)