Powała Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Nie karmcie trolla. Też mam takie odczucie. Przyłączam się do nierozumiejących i zdezorientowanych. :icon_confused: Ostatnia próba uporządkowania - @Maniak napisz konkretnie jakie masz repliki.
Powała Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 (edited) IMO nic więcej nie jest Ci potrzebne... :icon_wink: Chyba, że chcesz wymienić repliki i przejść na "wyższą półkę". Edited January 6, 2013 by Powała
1beduin Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 mam g36 i berette stti ludzie tu chodzi o CQB, mam już cm.028 po drobnym tuningu... ale ja go już mam prawie od roku [pierwsza pseudo replika] wystrzelił około 4-5k kulek ... w kontekście A najlepszą opcją za najmniejsze pieniądze (przynajmniej wg. mnie) to szot do AGMu. :icon_eek2: - Shotguna ACM noś w rękach albo schowaj do nogawki jak Nico Bellic z GTA IV; Lepiej nie, bo w jego przypadku odstrzeli sobie torbę jak nic.
maniak asg Posted January 6, 2013 Author Report Posted January 6, 2013 dobra, nieważne temat do zamknięcia.
Recommended Posts