Tomek P-ń Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Jak w temacie - poszukuję dobrej propozycji do repliki posiadającej 540 fps (450 na docelowych kulkach)
Rogaś Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Niebieski Madbull, fioletowy King Arms, zielona G&G. Dodam iż u siebie mam 495fps z zieloną G&G ale mam w planach zmienić na niebieskiego Madbulla. Powód, ciekawość :P
Guest (ID:6452) Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Nie wiem skąd Wy koledzy te informacje bierzecie. Guarder czorny? O zgrozo. Ładujesz to co wszędzie: zielona GG, systemka a ostatnio fajnie mi się spisuje przejrzysty guarder.
you-dash Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Żaden ciemny Guarder, w sklepach piszą, że nadaje się do mocnych replik ale to dziadostwo, lepiej już stockową zostawić. Kup jedną z tych gumek co podał Dexter, zielona G&G, systema lub jasny Guarder.
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 (edited) U mnie "czorny" guarder biega w 4 replikach. I kuleczki pięknie się podkręcają. Edited January 5, 2013 by Kohan warrior
you-dash Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 U mnie "czorny" guarder biega w 4 replikach. I kuleczki pięknie się podkręcają. Co nie znaczy, że te 3 wcześniej wymienione gumki nie są lepsze ;P Sam miałem ciemnego Guardera i te 3 pozostałe, czarny Guarder to zło ;P
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Może są lepsze, lecz nie dla mnie... Boziu.. co Wy tak tego guardera nie lubicie? :D
Kazana Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 To porównaj jak kulki latają na choćby jednej z tych trzech podanych a jak latają na czarnym guardzie i zobaczysz czemu lepiej kupić coś innego niż tego czarnucha (bez obrazy oczywiście).
Kohan warrior Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Oj, mam również wymienione wyżej gumki, i nie zauważyłem różnicy :).
Rogaś Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Nie wiem skąd Wy koledzy te informacje bierzecie. Guarder czorny? O zgrozo. Ładujesz to co wszędzie: zielona GG, systemka a ostatnio fajnie mi się spisuje przejrzysty guarder. A czy ja gdzieś podałem czarnego Guardera ???? .......
Recommended Posts