Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nie powinieneś żałować. używam go ze 2 lata, do 2 różnych replik, i jak dla mnie najwygodniejsze :). Ale tak jak mówiono wcześniej, swoje przerobiłem i wiem czego chciałem, po jakimś czasie sam pewnie dojdziesz co CI najbardziej leży.

Posted

Przerobiłeś ale w sensie zawieszenie (te z miwo) czy, że wiele zawieszeń? :icon_mrgreen:

Jeszcze takie pytanie, jeśli jestem praworęczny w jaki sposób powinienem nosić zawieszenie, tzn. pod "którą pachą"? Zrobiłem taki rysunek poglądowy z ludzikiem patrząc na niego od tylu:

http://zapodaj.net/82282dd0c2c7f.jpg.html

Który wariant jest poprawny? :icon_biggrin:

Posted

Przerobiłeś ale w sensie zawieszenie (te z miwo) czy, że wiele zawieszeń? :icon_mrgreen:

Jeszcze takie pytanie, jeśli jestem praworęczny w jaki sposób powinienem nosić zawieszenie, tzn. pod "którą pachą"? Zrobiłem taki rysunek poglądowy z ludzikiem patrząc na niego od tylu:

http://zapodaj.net/8...0c2c7f.jpg.html

Który wariant jest poprawny? :icon_biggrin:

pare zawieszeń już przerobiłem. jedno pkt, bungee nie bungee, 3 pkt samoróbke i w końciu znalazłem to miwo

poprawny jest wariant 1 [o ile człowieczek stoi tyłem :D] tzn szerszą część pasa masz na lewym ramieniu, a część która idzie od kolby pod prawą pachą.

Posted (edited)

Ace zupełnie się z tobą nie zgadzam, na odwrót. Dla praworęcznego powinno być taśma na prawe ramię i pod lewą pachą. Nie ważne czy od przodu czy od tyłu, każdy ma jedną prawą i jedną lewą.

O nawet jest zdjęcie z 3punktem. Tak oto:

Rifle-2.gif

EDIT

Rany, afrowawa przecież na Miwo masz zdjęcia!!! :icon_wink:

Edited by Wukasz
Posted

Wukasz ale na miwo człowiek ma na lewym ramieniu pas (tylko czy jest praworęczny czy lewo :icon_razz: ) tutaj z kolei facet w woodlandzie ma na prawym :D To się skomplikowało :P

ps. Tak mnie naszło (a nie mam możliwości sprawdzić bo pas w drodze, emka też :D) czy pas 3 pkt. w emce nie będzie przeszkadzał przy manipulatorach a w szczególności dostępowi do selektora ognia? ;)