Mintaj123456 Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Siema mam m5 cholernie sie zapycha czy moze tobyc problem z magazynkiem?,poniewaz jak wyjmuje magazynek to kulki normalnie wylatuja a jak jest magazynek to poda te kulki ale one staja prosze o pomoc dzieki z gory
OFF Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Dam Ci jeszcze jedną szansę na napisanie tego jak należy. Czyli z przecinkami i polskimi znakami.
Mintaj123456 Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 Dam Ci jeszcze jedną szansę na napisanie tego jak należy. Czyli z przecinkami i polskimi znakami. pisze z tel bo niemam kompa ;/sorry
OFF Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 pisze z tel bo niemam kompa ;/ sorry Przecinki w telefonie na pewno masz,przyłóż się do tego co chcesz napisać i tyle. Chyba,że nie chcesz uzyskać pomocy. Tyle ode mnie.
SirHawk Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Polskie znaki mają praktycznie wszystkie telefony komórkowe, nawet te "przedpotopowe". Jeżeli napisałeś posta w Internecie, to masz polskie znaki na bank. Więc nie piernicz :P. Gdzie Ci się te kulki blokują i jakie to są kulki?
arend Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Mintaj widzę że się naumiałeś korzystać z H\hicapa. Zaczynasz znów trolić. Ale że trafiłeś m mój dobry humor to polecę ci albo wyregulować hopa albo kupić dobre kulki.
Mintaj123456 Posted January 3, 2013 Author Report Posted January 3, 2013 zmienilem kulki na G&G,nie maw necie jak rozlorzyc moj karabin
OFF Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Nie zastosowałeś się do mojej prośby. Zamykam. http://forum.wmasg.pl/forum/193-repliki-elektryczne/ - tutaj masz odpowiedni dział.
Recommended Posts