kashalot Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Zakupiony 2 miesiące temu kałach miał już dwa problemy (1-pęknięcie ząbków zębatki silnikowej, 2-silnik wypadł z należytego miejsca(podniosłem go i dałem pod niego papierek by trzymał się na miejscu)) Teraz pojawił się inny problem bo mój aeg ma tylko semi i nie wiem jak to naprawić tak aby nie grzebać w gb (replika była już na serwisie) PS: Jak był taki temat to proszę dać link. Quote
Kazana Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Raczej nie naprawisz trybu auto/semi nie grzebiąc w gearbox'ie a przynajmniej na jego powierzchni (płytka selektora). Quote
Dread Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Jak replika ma 2 miesiące, to ślij do sklepu. Quote
Rogaś Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Jak replika ma 2 miesiące, to ślij do sklepu. Jeśli była kupiona w jakimś sklepie. Quote
Nath Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Mogły się zęby selektora ognia przestawić-wyjmij gb, zsynchronizuj zęby selektora, wsadź na miejsce. Jeśli to nie pomoże, to może być coś w GB. Jeśli karabinek masz na gwarancji to ślij na gwarę i się nie szarp z tym. Quote
Recommended Posts