rynek Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Witam. Mam okazje kupić emke na green gas bodajże JG. Jest w niej mały kłopot mianowicie : chłopaczyna powiedział mi że, przy strzelaniu na auto podwija się gumka hu. I z tym wiążę swoją prośbę. Możecie doradzić czego to wina i czy będzie to ciężkie w naprawie i dalszym użytkowaniu. Pozdrawiam i z góry dzięki :) Quote
PatrykAsg1 Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Dokładnie. Jeśli są jeszcze kłopoty podczas strzelania odradzam. Quote
musashi Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Nie oto chodzi , taki problem to pikuś , chodzi o całą replike , awaryjne okropnie , a i z częściami problem . Quote
PatrykAsg1 Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 (edited) Napisałem że jesli sa jeszcze klopoty z replika, ktora sama w sobie jest awaryjna i sprawia wiele problemów to lepiej jej nie brać. Poza tym emki od jg nie należą do dobrych i sprawdzonych replik. Edited December 26, 2012 by PatrykAsg1 Quote
Recommended Posts