GOT_RYDZU Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Witam. Kupiłem pas trójpunktowy do M15 z CA to ten: http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=125 Posiadam G&G GR16 R4 i niemam pojęcia jak go podpiąć. Instrukcja nic mi nie pomaga, jest bardzo niewyrażna (ogólnie jest do du....). Może ktoś podczepił taki pas G&G GR16 R4 (albo do SR-16 Knight'sz TM-guny są identyczne). Podkreślam żę chodzi mi o prawidłowe zapięciepasa-byle jak to potrafie :D Prosze o pomoc. pozdro
Zgedi Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Hmm trzy punktowy brzmi ladniej :P I wez tu teraz czlowiekowi wytlumacz Musisz miec tak zeby pas szedl wzdluz broni maksymalnie napiety... ee albo nie To musi byc cos w rodzaju dwoch kolek zrobionych z pasa EE dupa nie umiem wytlumaczyc,pozniej ci pstrykne fote jak ja to mam przy mp5 to moze ci to cos ulatwi :wink:
eld Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Ja na swoim R4 podpiąłem to tak: z na przedni zaczep podpiąłem guzikiem, z tyłu na kolbie normalnie karabińczykiem. Potem odpowiednio go wyregulowałem, aby pas trzymał mi się na plecach i przy gunie.
GOT_RYDZU Posted May 15, 2005 Author Report Posted May 15, 2005 eld a co jeśli się guzik odczeli???(chyba by mnie coś trafiło....) Zgedi pstryknij foty i daj link.Napewno mi to pomoże.
eld Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Daaamn byleby na mnie nie było. Zawsze może sie pas rozerwać odpiąć... :cry:
Zgedi Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Mniej wiecej tak. Chodzi o to ze po przeciagnieciu pasa przez to mocowanie przy kolbie pojdzie on wzdluz broni a jednoczesnie zrobi sie kolko ktore bedzie mozna zalozyc na siebie..pokombinuj tak zeby ci bron dobrze wisiala z przodu i zeby latwo ja bylo przezucic na plecy
eld Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Dokładnie tak jak na obrazku, z tym, że na kolbie mocujesz karabińczyk.
ulfgar Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Ten guzik jest calkiem solidny wbrew pozorom. Moj jest zle troche przyszyty a trzyma jak bozia przykazala :) O niego bym sie nie martwil.
Foka Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Temat byl juz przerabiany, lacznie z linkami do fotek i opisow. Poszukajcie.
Recommended Posts