Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam dokładnie ten kolimator z twojego linka. Wykonany jest bardzo porządnie, zwarty kawał metalu, sprawia bardzo dobre wrażenie. Pokrętełko chodzi dość płynnie, acz nie tak łatwo, robi takie 'klik' jak zmiana trybu ognia w M4 :lol: Ale IMHO posiada nie 5, a 4 efetywne poziomy jakości plamki, 2 najsłabsze dają praktycznie taką samą plamke, róznice widać dopiero przy kolejnych. Dzisiaj ganiałem z nim 2 godziny w deszczu, był cały mokry ale wciaż działa :wink: Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Porównanie z Guarderem postaram dać w przyszłą niedziele :wink: Pozdro

South

PS. Mam go od środka kwietnia :wink:

Posted

A do mnie powinien dojsc w najblizszym tygodniu. Ten sam, tylko chyba na innym montazu. Przetestuje w przyszly łikend, porobie jakies fotki i opisze... Nie mam jak porownac z guarderem poki co, ale moze na jakis czas z posiadaczem guardera sie wymienie - dla porownania.

• 4 months later...
Posted
Witam

Mam pytanko odnośnie tego kolimatora z linku: czy po zamontowaniu go na m15 w miejsce rączki transportowe widoku przez kolimator nie będzie zasłaniała muszka.

A to w czyms przeszkadza? Przeciez kolimator to nie luneta, jednym okiem widzisz cel a drugim czerwona kropke w kolimatorze.