Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich !

od jakiegoś czasu szukam po necie strojów masek PG i wszystko żeby stworzyć strój do stalkera lecz nie wiem gdzie znaleźć takie rzeczy ani nic o maskach mógłby mi ktoś doradzić polecić jakiś sklep czy coś np.jakiś długi (najlepiej zielony) płaszcz z kapturem albo fajna maskę PG (najlepiej żeby mogła mieć dwa pochłaniacze po bokach XD) itp itd

mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale

Posted

Po pierwsze, skrótem którego się używa jest P-GAZ/PGAZ/P.GAZ, a nie PG... PG to wydział do walki z Przestępczością Gospodarczą...

Po drugie - o maskach przeciwgazowych masz masę tematów. Poszukaj ich sobie, potem możesz rzucić okiem na allegro i zobaczyć jakie maski tam są.

Płaszczy poszukaj sobie pod hasłem OP-1 albo L2

• 2 months later...
Posted

Najlepszym wyjściem wydaje mi się skotaktowanie z adminem fanpage https://facebook.com/StalkerSocho

Koles jest hardkor i kozak, był w Czarnobylu już osiem razy, z czego raz podczas I awarii, gasil reaktor sikajac przez dziurę. W ogóle ponoć urodził się w psychiatryku w Prypeci.

Co ciekawe - nikt nie wie jak naprawdę wygląda, bo go strasznie przeoralo promieniowanie, odłazi mu skóra i robi co pół roku operacje plastyczne, ponadto nigdy nie zdejmuje maski :)

A poniżej ładna fota stalkera po pracy (jak zdejmie maskę to przestanie być taka ładna):b

308024_555699947787544_1549322627_n.jpg