GHOST-PL Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 Witam wszystkich ! od jakiegoś czasu szukam po necie strojów masek PG i wszystko żeby stworzyć strój do stalkera lecz nie wiem gdzie znaleźć takie rzeczy ani nic o maskach mógłby mi ktoś doradzić polecić jakiś sklep czy coś np.jakiś długi (najlepiej zielony) płaszcz z kapturem albo fajna maskę PG (najlepiej żeby mogła mieć dwa pochłaniacze po bokach XD) itp itd mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale Quote
Yahalom Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 Po pierwsze, skrótem którego się używa jest P-GAZ/PGAZ/P.GAZ, a nie PG... PG to wydział do walki z Przestępczością Gospodarczą... Po drugie - o maskach przeciwgazowych masz masę tematów. Poszukaj ich sobie, potem możesz rzucić okiem na allegro i zobaczyć jakie maski tam są. Płaszczy poszukaj sobie pod hasłem OP-1 albo L2 Quote
Skolzkiy Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Najlepszym wyjściem wydaje mi się skotaktowanie z adminem fanpage https://facebook.com/StalkerSocho Koles jest hardkor i kozak, był w Czarnobylu już osiem razy, z czego raz podczas I awarii, gasil reaktor sikajac przez dziurę. W ogóle ponoć urodził się w psychiatryku w Prypeci. Co ciekawe - nikt nie wie jak naprawdę wygląda, bo go strasznie przeoralo promieniowanie, odłazi mu skóra i robi co pół roku operacje plastyczne, ponadto nigdy nie zdejmuje maski :) A poniżej ładna fota stalkera po pracy (jak zdejmie maskę to przestanie być taka ładna):b Quote
wiciok Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 forum.wmasg.pl/topic/47437-ubior-stalkera/ Quote
Recommended Posts