Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, zakupilem swoją pierwszą replike asg :icon_smile: Niestety, odrazu pojawił się problem - a dokładniej, gdy naciskam spust broń nie strzela, towarzyszy temu charakterystyczny dzwięk ( dosłownie jakby ''chciał, a nie mógł ). Dzwięk jest taki sam przy semi fire jak i przy auto.

Mam nadzieje że to tylko jakieś moje nie douwazenie

Z góry dziękuje za odpowiedź!

Edited by aceincase
Posted

A no to wychodzi na to, że problem rozwiązany :) Na początku nie podładowałem jej wcale, myśląc, że fabrycznie może być troche podładowana ( jak to jest z np. telefonami ). A potem podładowałem na szybko z 20 minut aby sprawdzić :) A więc zostawiam ją w spokoju na dłuższy czas :)

Posted

Nie ponieważ gdy się wczytasz w regulamin reklamacji jest tam piękny podpunkt co obejmuję gwarancja czyli: tylko i wyłącznie gearbox, uszkodzenia body czy niesprawna bateria nie podlegają gwarancji.

Posted

No właśnie, tą dołączoną do zestawu. Musze przyznać, że jest to najbardziej 'gowniana' ładowarka jaką widziałem w swoim życiu :) Jest chyba w bez firmowa. Więc chyba najlepszym rozwiązaniem bedzię kupienie nowej baterii i ładowarki prawda?

Posted

Dokładnie, nowa ładowarka i dobra bateria to podstawa.

Taki Batimex ma wybór ilości ogniw, prąd ładowania, funkcję rozładowywania. Ja jestem zadowolony.

Co do baterii to może ktoś lepiej obeznany w temacie doradzi ;)