Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
chyba na GBB KSC, ktory ukaze sie niedlugo

Przepraszam za offtopic, ale mógłbyś przybliżyć troche tematu tutaj/na pw? Bardzo podobają mi sie uspki ale tym od KJW jakoś nie ufam (złe bestie ;P). Z góry dzięki.

http://www.arniesairsoft.co.uk/index.php?m...from=&go=search

w skrocie - niedlugo ukaza sie trzy nowe repliki(GBB) KSC H&K USP, SIG P226 rail, oraz M1911(ten najwczesniej prawdopodobnie).

• 4 weeks later...
Posted

Cena nowosci na pewno, ale faktem jest ze cena Marui na 93R to 17800Y, a G18C to 15800 Yenow...

BTW: chyba nie przeczytales tego niewielkiego skadinad topicu, bo o roznicy w cenie juz bylo! :?

Posted

Zasugerowałem się identyczną ceną obu modeli w kilku sklepach zachodnich i stąd pytanie. Patrząc na WGC, Redwolf i UnCompany, to mają oni obie repliki w cenie identycznej lub rózniącej się 10 $. U nas różnica wynosi okolo 100zł. Wybaczcie, że czepiam się i zaśmiecam forum ale napaliłem się na replikę i ta różnica lekko mnie przystopowała.

• 3 weeks later...
Posted

Właśnie kupiłem 93r w Safarze (San Marino) za 148 EUR. Wygląda super, sprawuje się - nie wiem jak, w czwartek pierwsze testy na nocce. Z wystrzelonych paru kulek - wnioskuję, iż osiągi identyczne z Glockiem 18c czyli około 220 fps'ów.

Ma hop-up i to działający.

Na razie pozytywnie.

• 1 year later...
Posted

Witam.

Pozwolę sobie odświeżyć temat. Mam prośbę do użytkowników tego cudeńka - niech ktoś się podzieli wrażeniami z użytkowania, zarówno osiągi, jak i (bez)awaryjność oraz dostępność części. Po półtorej roku od ukazania się tego modelu w Polsce powinno znaleźć się paru posiadaczy, a na razie widziałem tylko jakieś świeższe wzmianki w temacie o Glocku. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Posted

No witam...mam Berettke od około 5 miechów...i powiem szczerze jest boska!!!...

Mierzona ilość fps w stocku to 281fps :) nie jest źle...hop-up działa sprawnie jak w lato jak i w zimę...:)...niestety batka starcza na około 6 magów...potem jush widać i słychać ,że siada...i często jush nie pobiera kulek mimo ze strzela ale na pusto :(...batki TM stoją po 70 zł...magi krótkie po około 80zł....długi na 100kulek na MG trzeszczy 120zł...ale nie mam "jeszcze" go to sie nie wypowiadam...

Natomiast z krótkimi magami na 40 kul, są pewne problemy jesli sie ich nie przesmaruję raz na 2 tyg...po prostu zacinają sie...ale zwykłe smarowanie wystarcza :)

Co do jakości wykonania to jest wszystko ok!!!

Teraz na WGC można jush kupić wiele akcesoriów...jak metalowy zamek....przedłuzona lufa...tłumik...a także elementy GB...:)

Aha....93R jest mniej awaryjna od Glocka ,ponieważ w klocku jest wszystko upchnięte...a w Berettce dobrze i ładnie spasowane :)

POLECAM!!

Posted

Ej, to nie była nówka...kupiłem go od gościa ,który sam go przerobił...:) w takiej samej cenie jak nowy:) a ma wymienioną lufkę na preckę i tłoczek :)....do tego coś było z hopkiem robione....ale mimo ,że rozbierałem ją 4 razy nie wiem co....

Kuba...mp7 jest boskie....ale pewnie to jush wiesz....:) miałem dylemat co wybrac...jednak wiesz co wybrałem:)

• 8 years later...