Puloman Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Witam chodzi o że nim kupię broń i akcesoria chodzi mi o okulary lub gogle. Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny. I teraz naradza się problem że ja nic nie widzę bez okularów a 2 par na oczy nie nałożę (jeszcze w kinie da się wytrzymać bo siedzę a jak na lato biegam to mi już sama 1 para spada). Ma ktoś może jakieś rozwiązanie na to i czy są jakieś gogle lub ma ktoś może i podzielił by się opinią że te okulary da się tam zmieścić. Przypomina mi się, że gdy raz grałem w paintball'a miałem maskę (większą niż inni) i okulary mi się mieściły.Ale tam trzeba chronić całą twarz a mi chodzi tylko o oczy. Quote
KSW Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Podpinam sie pod pytanie, które gogle są w przystępnej cenie i odpowiednio chronią oczy ? Quote
OFF Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Witam chodzi o że nim kupię broń i akcesoria chodzi mi o okulary lub gogle. Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny. I teraz naradza się problem że ja nic nie widzę bez okularów a 2 par na oczy nie nałożę (jeszcze w kinie da się wytrzymać bo siedzę a jak na lato biegam to mi już sama 1 para spada). Ma ktoś może jakieś rozwiązanie na to i czy są jakieś gogle lub ma ktoś może i podzielił by się opinią że te okulary da się tam zmieścić. Przypomina mi się, że gdy raz grałem w paintball'a miałem maskę (większą niż inni) i okulary mi się mieściły.Ale tam trzeba chronić całą twarz a mi chodzi tylko o oczy. Była już mowa nie raz o takich goglach. Poszukaj. Quote
Powała Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 (...) Mam dosyć dużą wadę wzroku 3.5 jestem krótkowzroczny.(...) Duża wada :icon_question: To co jamam powiedzieć przy -5,75 :icon_question: Najlepsze rozwiązanie - ESS-y z wkładką korekcyjną. Quote
Samson83 Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Sporo okularów ma opcję na wkładki korekcyjne. Pisz do sklepów z asg i męcz ich mailami. Quote
Recommended Posts