Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, w tej chwili mam tą M4 : http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/pj4a1-p-j.html i chciałbym zmienić ją w to : http://www.airsoftclub.gr/eshop/images/MK18MOD1GBBR.jpg . Jestem ciekaw czy mogę zamontować takie szyny w broni która ma baterię w przednim chwycie, oczywiścię baterię trzymałbym na szynie w PEQ boxie . Jest to możliwe ?

Edited by Sgt_Iguana
Guest gecko123
Posted

Trzeba by było trochę powiercić żeby przepuścić kable, bo miejsca tam zbytnio nie ma.

Guest gecko123
Posted

Chodzi mi o przepuszczenie kabli od gearboxa do frontu, nie ma miejsca na nie, trzeba wiercić pod lufą/lufę.

Posted

Jeśli baza ma baterię we froncie, to żadne wiercenie nie będzie konieczne, w lufie jest "wnęka" na kable wychodzące do łoża - aczkolwiek fabryczne druty można z reguły sobie o kant d... Upewnij się, czy konwersja "podejdzie" do repliki - do mojego WE nie pasowała i teraz Poldeck się z tym pomęczy trochę (a parę rzeczy przy tym i tak będzie miał do zrobienia). Sprawdź, który polski sklep ma części potrzebne na stanie(Taiwangun np.) i spytaj ich, czy podejdzie - ale tutaj lepiej będzie zdać się na opinię ludzi na forum (uwaga na trolle).

Pozdrawiam i wesołych świąt

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Zmierz gwint na body, ja miałem takie i na KA i GP mi nie pasowało a do bojca pasowało, jak masz średnice gwintu na body 30mm to wejdzie jak 31,8mm to nie ;)

Ale jeśli pytasz, czy będzie się dało zamontować bez muszki to tak, będzie się dało.