Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RK-02 Full Metal [BOYI]

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

5 minut roboty pilnikiem przy uchu zawieszenia i powinno styknąć. Przynajmniej u mnie tyle trzeba było :P Warto sobie jeszcze wypalić dziurę w chwycie na wycior gdyż fabrycznie nie ma a wycior go w jakiś tam sposób ustabilizuje.

Posted

No i wypada jeszcze dorobić "wypust", w miejscu, gdzie dolna okładzina wchodzi w korpus. Ja to zrobiłem z Poxiliny. Uformowałem wypust na okładzinie, założyłem okładzinę zanim Poxilina stwardniała, odczekałem i działa.

• 2 weeks later...
Posted

Jest gdzieś instrukcja, jak toto przerobić pod vfc? Taka dla cymbała :icon_razz:

To jest pod system vfc bo ma szeroki występ wchodzący w body. Konwersja TM ma tylko mały wypustek, a wiem że jedno i drugie podejdzie. W TM musiałem tylko wytopić dziurę pod wycior.
Posted

Poddaję się panowie...kupiłem takie coś cymowe, wyglądało jeszcze inaczej niż to marui i vfc na fotach wyżej, gdy kombinowałem za chiny nie pasowało, a kiedy wsadzilem na pałę pod wpływem emocji - trzyma się idealnie. Ba, nie da się zdjąć. Ale to chyba dobrze?

• 3 weeks later...
Posted

Na co zwracać uwagę przy kurierze jak odbieram swoją replikę? Zamówiłem ją z taiwanguna promocja skusiła i w poniedziałek ma być u mnie kurier, paczka jest pobraniowa więc nic nie stracę jak znajdę jakieś luzy itp.

Posted (edited)

Okej przyszła mi replika i mam pytanie, wydaje mi się że jest krzywa to znaczy lekko zgięta jak by w półksiężyć chodzi o to nad lufą, i jeszcze ile trzeba ładować stockową batkę nimha?

Edited by Ardici