Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RK-02 Full Metal [BOYI]

Recommended Posts

Posted

I teraz dość nurtujący mnie fakt.

Mój ziomek kupił sobię ostatnio używaną rk-02. Body jest STALOWE, nie ze znalu (żalu). Sprzedawca nie mówił nic o wymienianym body. Wiecie coś o stalowych rk'ach - 02 ?

A co w tym dziwnego? RK-02 ma stalowe elementy. Piszą o tym na stronie każdego sklepu, który ma je w ofercie.

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedyś RK-02 miało korpus ze znalu, nowsze wersje mają stalowy. Mój egzemplarz jest jeszcze "znalowy" (sprzedany co prawda), ale ostatnio na strzelankach widuję nowe RK i ma już body stalowe. Full stock to nie ulega wątpliwości.

Posted

Bo hi-capy to zło, grzechoczą, trzeba podkręcać od spodu, zero jakiegokolwiek realizmu i możliwość wywalenia setek kulek jedną serią. Prawie żaden organizator nie zezwala używania ich na imprezach. Poza tym hi-capów jako jedynych magów używają jedynie n00by :teethh:

Posted

O ten który zabezpiecza górną część frontgripu. Po włożeniu z powrotem górnej części frongripu nie mogę go przekręcić na miejsce(mam na myśli ten "pin", a może raczej wihajster :D )