dr Ziolo Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Jak w temacie interesuje mnie jak to jest z tymi konkursami w Gunfire, ktorys z forumowiczow cos kiedya wygral? :) Pozdrawiam Quote
Grabekk Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Kolega kulki, ja wygrałem newseler na tajwangun 20zł i tak nie skorzystam więc mogę komuś oddać, obowiązuje on od kwoty 400zł. Jeśli ktoś chce, pisać PW :) Quote
Alanos Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 CzoRtt taki newsletter i bon może dostać każdy, nie ma się czym zachwycać, wystarczy podać maila. Co do tematu, to ja co prawda nie wygrałem w konkursie gunfire, ale udało mi się w konkursie Power Bean, ale firma gunfire jest raczej solidna, ma 30,000 fanów i raczej nie spodziewałbym się oszustwa, a konkursów robią sporo :) Quote
WszystkoZajęte Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 W konkursach GF nie miałem okazji wygrać, ale brałem udział bodajże w konkursie o replikę Mosina. Wiadomo, jak są konkursy i opisane nagrody, np. repliki za ~1500zł, to dotrzymują słowa, po co mieliby sobie szkodzić? Reszta też chyba nie odejdzie z pustymi rękoma i dostaną upominki w postaci czpaki, smyczy, naklejek itp. itd. Quote
szmerglu Posted December 16, 2012 Report Posted December 16, 2012 Gdybyanie oraz teksty typu "kolega kolegi powiedział" mogą wywołać u mnie reakcje alergiczną objawiającą się wlepianiem czasowych banów. Tematu nie zamykam, ale zalecam pisanie rzeczowych wypowiedzi i nie rozkręcania się z wątkami nieistotnymi. Quote
Tadzik_95 Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Wygrałem w konkursie "mikołajowym" rok temu worek kulek Rockets 0,25- 10 kg. Żadnej lipy- paczka przyszła i wszystko się zgadzało. Quote
Recommended Posts