monczal Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Witam wszystkich serdecznie, mój pierwszy post na forum WMASG, a zarazem pytanie do dużo bardziej doświadczonych kolegów. Mam w planach kupno swojej pierwszej długiej broni AirSoft i po długich godzinach spędzonych na czytaniu ogromnej ilości tematów na temat pierwszych wyborów, zdecydowałem się na zakup repliki M27 IAR GBB Prosiłbym liczne grono "weteranów" o wsparcie w postaci chociażby zatwierdzenia broni pod względem przydatności (stawiam na uniwersalność działania w różnych warunkach, zarówno na większych polach walki jak i w zwarciu). W innych tematach zauważyłem, że są osoby, które na pierwszy rzut oka są w stanie określić czy dany produkt jest wart swojej ceny czy jest po prosty zwykłym badziewiem i głównie do tych ludzi kieruję swoją porośbę. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów i proszę o porady, każda opinia jest dla mnie ważna :) Michał M. Quote
Alanos Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Nie wiem czy jakikolwiek GBB jest dobrym wyborem, wymagają one częstej konswerwacji, są bardzo drogie w utrzymaniu oraz są bardzo podatne na niskie temperatury. W kwocie 2000zł masz wręcz przeogromny wybór AEG każdego rodzaju. Quote
Guest (ID:6452) Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Kał jak każde inne GBBR. Quote
Ukesu Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Muhahahhahaha xD Padłem :P GBBR może być świetne jak wsadzisz w nie dużo pracy i pieniędzy. Quote
Nath Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Flaki jak każdy inny GBBR VFC. Odsyłam do tematu o tej replice, bo tam wszystko zostało powiedziane. Quote
monczal Posted December 12, 2012 Author Report Posted December 12, 2012 Dzięki wszystkim za porady, po bardzo pomocnych z innymi użytkownikami portalu, rozmowach na czacie dochodzę do bardzo prostego wniosku, że GBBR najprawdopodobniej będzie dla mnie zbyt wymagającym sprzętem jak na początek. Pogrzebie trochę w modelach elektrycznych i jeśli będę miał pytania, założę temat w odpowiednim dziale. Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim za pomoc :) Pozdrawiam, Michał M. Quote
Recommended Posts