Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na forum, jeden z użytkowników pisał, że był świadkiem jak, wybaczcie jeśli się pomylę, Tuksiak z mierzonych 50m trafił w puszkę. Co prawda potrzebował do tego chyba 7 strzałów i osoby podpowiadającej poprawki ale na dystansie 30 metrów samemu, bez podpowiedzi da radę ściągnąć przeciwnika.

Potwierdzam, moja opowieść. Sam mu te poprawki podpowiadałem. W (przykucniętego) człowieka na tym samym dystansie (bez osłony) to i ja dawałem radę trafić.

A Kocur666 zmajstrował do tego hi-capa, "castopreckę" i domontował optykę - szalał z tym po gęstym terenie i robił kolegom z AEGami "z d... jesień średniowiecza". Ale to specyficzny gracz był.

Najlepsze było, jak kiedyś Tuksiak wdał się w pojedynek ogniowy na dystansie 50-60m z kilkoma kolegami uzbrojonymi w tuningowane AEGi zupełnie niezłej klasy. I chyba ze trzech ściągnął. Jak się pokapowali, ze zrobił to stockową zabawką za 60zł (choć fakt, karmił ją G&G .25 wtedy), to stwierdzili, że to już po prostu nie fair było ;)

Posted

Z pistoletów polecam berette STTI/SRC bez BB, dość dobry zasięg, tania (ok. 100 PLN), działa w zimie (plastikowa działa do -10 stopni C) zawsze jak kupisz elektryka będziesz mial jako boczniaka.

potwierdzam sam jestem użytkownikiem SCR GC105 na CO2 340fpsu dobry HU i przyjemny dzwięk, to co ze nie ma blowbacka. grunt że sie spisuje

Posted

jak ci się nie śpieszy, to poczekaj na jakieś świąteczne promocje ale cm 023 stanowczo odradzam

zgodze się z maniak asg nie bierz tego jak byłoby to nawet za 20zł:)
  • 2 years later...
Posted

A przeczytałeś poradnik z działów przyklejonych?

Jednoznacznie zły pomysł. To się popsuje bardzo szybko.

Jednocześnie przypominam wszystkim ćwierćpiśmiennym o regulaminowym wymogu pisania z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny. I rówież uprzedzam o wyciąganiu regulaminowych konsekwencji dla niedostosowanych.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...