Pixel_95 Posted December 2, 2012 Report Posted December 2, 2012 Witam, mam problem z moją repliką. Replika na automacie nie pobiera kulek, zostaje wystrzelona tylko pierwsza kulka i potem puste strzały. Na semi replika działa normalnie, dodam że nie jest to najprawdopodobniej wina maga, gdyż mam dwa i problem występuje w obu przypadkach.W czym może leżeć problem? Prosiłbym o jakieś wskazówki. Z góry dzięki za odpowiedź :icon_razz2: Quote
Sedoro Posted December 2, 2012 Report Posted December 2, 2012 Spróbój założyć na zębatkę tłokową opóźniacz popychacza, wtedy dysza zostanie dłużej w dalszym położeniu i mag powinien zdąrzyć podać kulkę. Quote
Rogaś Posted December 2, 2012 Report Posted December 2, 2012 Z tego co ja kojarzę to właśnie w tej cymie zębatka tłokowa ma opóźniacz popychacza dyszy. Sam mam tak Sukę i nie mam problemu z podawaniem kulek przy 22k/sek Quote
Snipernr1 Posted December 4, 2012 Report Posted December 4, 2012 Do autora: za mało podajesz informacji przy tym problemie Dopisz : jakiej firmy używasz kulek jaki rodzaj magazynków, firma Zębatka tłokowa jako tako nie ma opóźniacza ( ten dinks jest tylko troszkę większej średnicy) ale i tak za mały aby była mowa że to opóźniacz, wiec chcący mięć naprawdę opóźniacz trzeba pokombinować. Jeżeli używasz słabych jakościowo kulek to może być główny powód. Jeżeli masz hi-capy trzeba rozebrać maga i podkleic kółko będące przy samym kole zębatym które zabiera kulki do tunelu wylotowego z maga . Quote
Recommended Posts