Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam Was bardzo serdecznie.

Od niedawna zacząłem swoją przygodę z asg. Mam już broń główną, a więc czas na broń boczną.

Interesuję mnie tani dobry i fajny pistolet. Najbardziej podobają mi się te glocki:

http://zbrojownia.li...roducts_id=1090

http://zbrojownia.li...products_id=303

Proszę powiedzcie mi który z nich będzie lepszy i czym się różnią oprócz ceny.

ps. Wolał bym cymke ponieważ jest tańsza, I czy ma też szynę montażową

Z góry dzięki :icon_smile:

Edited by david123321
Posted

Było wiele tematów poruszanych na temat AEP. Najlepszym wyjściem jest CM.030 która nam zaprezentowałeś ( o ile jest dostępna),ale musisz się liczyć z tym,że zasięg nie będzie powalający.Choć z drugiej strony jak na 200 FPS jest całkiem,całkiem.

Oddaję głos na cymkę ;)

Posted (edited)

Jeszcze rozważam jedną opcję. Czy nie warto dozbierać do klocka gazowego od kwa co o tym sądzicie ?

Chociaż wolałbym mniej wydać na boczniaka bo u mnie krucho z kasą :(

Edited by david123321
Posted

TM???? Może nie należy do najtańszych, ale jest imo niezawodny.... Czasem na allegro/ tudziesz tutaj w komisie tm-ki w niezłej cenie, wystarczy od czasu do czasu poszukać....

Mam hi-cape 5.1 od tm, i puki co tfu tfu nie nazekam

Posted

Czytałem trochę o TM i to chba najbardziej atrakcyjna firma, lecz właśnie ceny są duże :(

Słyszałem też, że sklep madonion ściąga repliki z innych krajów a tam jest dużo TM nie oriętujecie się w kosztach samego ściągnięcia takiej repliki ?

Posted

Czytałem trochę o TM i to chba najbardziej atrakcyjna firma, lecz właśnie ceny są duże :(

Słyszałem też, że sklep madonion ściąga repliki z innych krajów a tam jest dużo TM nie oriętujecie się w kosztach samego ściągnięcia takiej repliki ?

Napisz do Madoniona. Z tym, że do ceny za granicą doliczasz przesyłkę, cło, VAT i prowizję Madoniona.

Posted

Zamawiaj póki dolar jest po 3.18 (wg wujka G), jak ja zamawiałem to był chyba po 3.22 i faktycznie przy tej wartości zamównia widać różnicę w tych niby paru groszach. I Dex ma rację, okolice 800 (ja trochę mniej, ale nie muszę doliczać wysyłki do domu bo mogę pojechać :D)