Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na samym początku pragnę wszystkich powitać :!:

Interesują mnie opinie uzytkowników ponizszego chesta:

f.jpg

Tutaj link to sklepu:

http://www.actionsportgames.com/shop/produ...23493&visible=2

Dokładniej:

- jakość wykonania

- materiał

- możliwość umieszczenia radyjka w ładownicy pistoletowej

- ile można zmieścić magów w jednej ładownicy

- gdzie w Polsce można go dostać

- no i każda wiedza, która może się przydać

POZDRAWIAM!!

Posted

Na wstępie zaznaczę że nie mam tego właśnie chesta, ani nawet podobnego.

AD. jakość wykonania -> nic Ci niepowiem;

AD. materiał -> tu nie moge powiedzieć ani słowa ponad to co powyżej;

AD. możliwość umieszczenia radyjka w ładownicy pistoletowej -> jeśli chodzi Tobie o Ladownice na magazynek pistoletowy to na 99% będzie (a przynajmniej powinno) problematyczne, widziałes kiedyś magazynek o gabarytach radyjka ? nawet DE ma mniejsze magi niż najmnijesze (te popularne) radiolki.

AD. ile można zmieścić magów w jednej ładownicy -> strzelam: dwa stanagi ?, nie mają zadnych gumek wiec bedą fruwać :P

AD. gdzie w Polsce można go dostać -> zapewne nigdzie :(

AD. no i każda wiedza, która może się przydać ->

Ciekawy chest ale górny panel nie ma mozliwosci schowania, ja w swoim schowałem go gdyż nie mam odpowiednich łądownic do niego oraz nie mam potrzeby uzywania go, choć w tym miesiącu się to zmeini najprawdopodobniej, gdyż w niekrótych sytuacjach zwłaszcza na duzych grach gdzie szpeju jest więcej brakuje małych kieszonek. Druga sprawa - Out of Stock ale pewnie tez to zauwazyłeś.

Posted

Jak ktoś napisze na stronie taki tekst:

Chest Rigg, Green

to ja już bym się bał co dostane w paczce z tego sklepu.

IMHO - nie jest modułowy, brak większej możliwości modyfikacji tak jak to zauważył Wilku (ładownice na magi pistoletowe są dobre tylko do bbloaderów, latarek, magów pistoletowych, foldera jakiegoś czy lightstika z bólem - radio nie wejdzie chyba że młotkiem nad nim popracujesz), jak ktoś nie ma wymagań co do swego sprzętu i nie będzie chciał mieć czegoś dobrego to może takie coś sobie kupić (jak będzie "in stock" :P)

Posted

Zgadzam się z przedmówcą. MIWO to ogólnie fajna firma. Szybki kontakt, możliwe modyfikacje zamówionego sprzętu. Wszystko można ustalić. Ceny . . . cóż kiedyś było taniej :D Na razie czekam co mi przyślą, ale za obsługę klienta i "nieolewanie detalistów" mają u mnie dużego plusa.

Do 350 zł to mają

Chińczyk 200 zł

Chińczyk Panelowy 245 zł

KT-8 220 zł

Kamizelka pilota śmigłowca 290 zł

Posted

No KT-8, wygląda całkiem przyzwoicie. Nie wiecie jak wygląda sprawa magów do m16 w tych ładownicach? Wydaje me się, że mogą tonąć. Aha, jeszcze jedno pytanie, czy robią w DPMie?

POZDRAWIAM!!

RM

Posted
No KT-8, wygląda całkiem przyzwoicie. Nie wiecie jak wygląda sprawa magów do m16 w tych ładownicach? Wydaje me się, że mogą tonąć.

Wcale nie aż tak bardzo. Jak masz low- albo mid-cap'y to "magpul" załatwi sprawę. Jeśli zaś używasz hi-cap'a to nie potrzeba wcale aż takiej prędkości przy wyciąganiu tylko robi się to w sprzyjającym momencie.