Bat_Sirius Posted November 26, 2012 Report Posted November 26, 2012 Nie znalazłem tematu odnoszącego się do tego sklepu (tak użyłem również wyszukiwarki). Jak dotąd zrobiłem tam raz zakupy i sklep mogę polecić. Wysyłka musiała być błyskawiczna (nie zostałem poinformowany o jej fakcie [można to zaliczyć jako mały minus]). Przedmiot był bardzo solidnie zapakowany i w 100% zgodny z opisem. Quote
DJanos Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Skąd oni są tak btw bo nie widze w contact ? Zastanawiam sie nad zakupem kasku fast z ich strony. Pozdr Quote
Guest gecko123 Posted February 20, 2013 Report Posted February 20, 2013 Z Nanjing w Chinach. Kupowałem od nich AOR2, zwlekali parę dni z wysyłką, ale wszystko w końcu doszło, kontakt taki sobie. Quote
Yahalom Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 Jak z kosztami przesyłki? Ile będzie kosztował shipping np. kasku a'la Ops-core? Quote
Recommended Posts