Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

mi w sam raz okładziny się podobają , imitacja kości słoniowej , dobra a mógłbyś może polecić coś w kwocie 300-320zł?

Uwierz, że na żywo te gripy wyglądają jeszcze gorzej, niż na fotach.

300-320 to tylko bell.

Posted

Oj Lesiu Lesiu... Sam posiadam od ok. roku UŻYWANEGO 2-3 letniego Colta .45 We, i wszysto działa jak należy. Jedyna wada to magazynki. Jeśli chodzi o sam pistolet mechanizmy działają bardzo dobrze, chociaż kurek w środkowej pozycji po naciśnięciu spustu nie powinien być zwalniany, a jest. Reszta bez zarzutu, kupiłem za ~200zł.

Posted

Oj Lesiu Lesiu... Sam posiadam od ok. roku UŻYWANEGO 2-3 letniego Colta .45 We, i wszysto działa jak należy. Jedyna wada to magazynki. Jeśli chodzi o sam pistolet mechanizmy działają bardzo dobrze, chociaż kurek w środkowej pozycji po naciśnięciu spustu nie powinien być zwalniany, a jest. Reszta bez zarzutu, kupiłem za ~200zł.

I czego to dowodzi? Ty posiadasz jednego. Ja samych Coltów miałem chwil kilka 4-5, 2 hi capy, 3 beretty. I zdanie podtrzymuję.

Nie pytaj Dexa, ile mu się ich przewinęło.

Posted
Wszystkie 9 replik było wadliwe?

Nie 9, raczej koło 30. Żadnej firmy prócz WE nie miałem tylu na serwisie. W kwestii poszczególnych modeli to tylko klocków KWA przewinęło mi się więcej ale to głównie dlatego, że WE wypuszcza dziesiątki chyba modeli różniących się okładzinami :D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...