kosteQ86 Posted November 21, 2012 Report Posted November 21, 2012 Witam Z racji że sklep obniżył wszsytkie ceny produktów o 10% robię zamównie. http://www.shootercbgear.com/ Nie wiem ile będzie trwała promocja więc zamównie puszczam za tydzien 28.11.12 Technicznie sprawa wygląda tak: 1. wysyłacie mi na PW linka z rzeczami które chcecie kupić, 2. W tytule wiadomości wpisujcie "shootercbgear - wasz nick" 3. podaję wam całkowity koszt z przesyłka do Polski bez vatu i cła (może być może nie, lepiej uwzględnić cło i vat żeby później nie było zaskoczenia) 4. Wplacacie kase w pln na moje konto. 5. Jak towar przyjdzie to się rozliczamy ostatecznie, ewentualne cło i przeyłka w Polsce. Na tą chwilę kurs na Paypalu jest 3,35zl więc orientacyjnie możecie sobie liczyć ile dana rzecz będzie kosztować. Kurs może sie ostatecznie róznic te pare groszy w dól czy górę ale znacząco to na cenę nie wpłynie Quote
marcinus Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Bardzo miło i sprawnie się robi z kostQiem interesy. Quote
Recommended Posts