Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest extremateria
Posted (edited)

Grałem w closed beta, na moim sprzęcie całkowicie niegrywalne.

Processor:

Intel Core 2 Duo E4300 2 x 1,80 GHz

Memory:

GOODRAM 2 x 2 GB DDR2-800 (PC2-6400) CL5 DIMM

Video Card:

ASUS EN9800GT 512MB DDR3

Operating System:

Microsoft Windows 7 Ultimate

Motherboard:

ASUS P5Q PRO Turbo

Edited by Materia
Guest extremateria
Posted (edited)

Jesteś jedyną osobą którą znam, której ta gra płynnie chodzi i nie ma bugów. Ja grałem niedawno, jeszcze w tym miesiącu, wątpię, aby w tak krótkim czasie byli w stanie zoptymalizować grę i ją połatać. Ewentualnie masz kompa za X tysięcy i Ci działa.

Edited by Materia
Posted

Pobrałem, spodobało mi się, pojechałem szturmować bazę, wywaliło do pulpitu przy zwieszeniu się gry :c Optymalizacja pozostawia wiele do życzenia, Hit Detection mi się podoba, opóźnienia niemalże żadne także polecam. Taki BF3 można rzec, ale w przyszłości, ale na dużo większej mapie w gronie 2000 graczy.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo fajna gra. Fakt, nie jest idealna, ale sądzę, że ma szansę zawojować rynek.

Największym plusem jest skala działań. 6000 graczy na serwerze (po 2000 na kontynent)! Bitwy, w których bierze udział nawet 400 graczy są czymś bardzo częstym. Niestety, ale jest to w pewnym sensie wada - wymagania.

Dodatkowo gra jest Free2Play. Teoretycznie nie jest to gra z gatunku Pay2Win, bo wszystkie bronie co można kupić za realną gotówkę, można kupić za wirtualną walutę (jedyne unikalne rzeczy to różnego rodzaju upiększacze i "boosty"). Jednak "farmienie" zajmuje trochę czasu, co może być denerwujące. Na szczęscie podstawowe wyposażenie piechoty jest całkiem dobre. Jeżeli ktoś chce od razu czerpać przyjemność z walki pojazdami, niestety trzeba wydać parę dolarów.

Mam już przegrane ~30h i śmiało stwierdzam, ze gra może ubiegać się o tytuł "gry roku". Polecam spróbować (zwłaszcza, gdy mamy mocniejszy piecyk).

• 11 months later...
  • 3 months later...