Monster1270 Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Siema. Chciałem się spytać, co sądzicie o tym kolimatorze ? http://www.deltashop.pl/product.php?id_product=679. Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam
otix96 Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Do CQB dobre, do lasu nie ponieważ światło odbija i nic prawie nie widać,zamiast tego polecam Eotech od TomkaPL.
Monster1270 Posted November 18, 2012 Author Report Posted November 18, 2012 Do CQB dobre, do lasu nie ponieważ światło odbija i nic prawie nie widać,zamiast tego polecam Eotech od TomkaPL. Wiesz co, potrzebuje go do repliki, która jest tylko do cqb wiec ok. Mam jednego EoTecha od Elementa, i nawet w pomieszczeniach strasznie denerwuje mnie efekt "lustra", myślisz że tutaj też będzie taki ?
chomik_pl Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 (edited) Ja gram z otwartymi koli rowniez w lesie i nie narzekam. Znacznie lepsze pole widzenia niz w kopiachy eotecha czy aimpointa. Co do efectu lustra to niestety rowniez wystepuje. Wszystko zalezy od tego jak pada swiatlo. Uzywalem kopi Eotecha i tam efect lustra byl znacznie bardziej uciazliwy. Edited November 18, 2012 by chomik_pl
Recommended Posts