Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Kurtka i spodnie przeciwdeszczowe? Daj no linka.

Bo zestaw przeciwdeszczowy, czyli spodnie i kurtka MVP (przez laików zwany Goretexem ;)) to u nas spokojnie ponad dwie (a może i trzy) stówy potrafi kosztować. Nie bardzo chce mi się wierzyć, żeby ktoś takie rarytasy dodawał w gratisie do chesta i munduru.

Podejrzewał bym natomiast, że ktoś mógł Ci wcisnąć mało chodliwy kostium przeciwchemiczny. A on nie bez powodu jest mało chodliwy :P

Posted

Sorki :) rzeczywiści źle to ująłęm :D ale z tego co popatrzyłem to jak dobrze szukasz to kupisz dobrą (niemalże jak oryginał) kurtkę przeciwdeszczową DPM za ok. 150zł

Posted

Trzeba mieć fuks - a jeszcze trafić swój rozmiar, i nie zajechany do tego. No i wybacz, ale "niemalże jak oryginał" mnie nie zadowala.

Na szczęście ja i kurtkę, i spodnie MVP kupiłem już czas jakiś temu :)

Posted

@Gulo Sprawdź post tuż nad tym który cytowałeś :icon_lol:

To ja się podepnę pod temat. U mnie wybór jest pomiędzy DPM, Multicam, i Wz.93, jakoś te trzy mi najbardziej podpasowały. Tylko tak - póki co nie mam za dużo kasy, ale paździerza też nie chcę kupować. Widziałem i czytałem, że DPM'a można w miarę tanio dorwać, jak Multicam, to za porządny będę musiał trochę kasy wyłożyć, natomiast o Wz. 93 znalazłem info że niby słabe wykonanie, niewygodne itp. Co byście tak na szybko polecili? Najchętniej posłuchałbym wypowiedzi kogoś kto miał te mundury i może z doświadczenia powiedzieć co lepsze i co najbardziej się opłaca. Co do terenu to zdecydowanie taktyka zielona. I może jeszcze dodam, że z czasem chciałbym do tego dokupić resztę szpeju (kamizelka, ładownice, plecak, itp itd). Z góry dzięki za pomoc.

DPM! Tani, wygodny i praktyczny.
Posted

Ja polecam DPM :D Wz.93 a DPM z mojego doświadczenia w lesie nie za bardzo się różni.(w praktyce rzecz jasna) Resztę szpeju wydaje mi się że łatwiej dopaść w DPM , zwłaszcza że łatwo na allegro wyczaić oryginały. Multicam też fajny ale w zielonym wiosennym lesie nie należy do najlepszych. W jesieni sprawuje się inaczej lecz DPM jest o wiele tańszy.

Pomyśl też jaki mundur bardziej ci się podoba :)

W mundurze chodzi o kamuflaż ale i o zaciesz urzytkownika :D

Posted

@Gulo Sprawdź post tuż nad tym który cytowałeś :icon_lol:

Jak odpowiadasz na na dany post to przynajmniej zacytuj początek, bez cytatu oznacza, że odpowiadasz na pytanie/problem zakładającego wątek, czyż nie?

W taki sposób jak to zrobiłeś teraz - wszystko jasne :) . Tylko tak trzymać :)