Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

3 pytania:

1. Jaka stockowo jest w nim sprężyna? m110 czy m100?

2. Wyżej nikt nie potwierdził słów jednego użytkownika, że jest w nim mosfet? to jest czy nie ma?

3. Spotkał się ktoś ze szkieletem do niego w jakimś sklepie?

Pozdrawiam.

Posted

Przestrzeliwaliśmy z kolegą gietę wczoraj przy odczuwalnym wietrze i wrażenia takie:

celność była dużo lepsza na 0.2 niż na 0.25 replika jest troszkę za słaba na 0.25 najzwyczajniej 350fps to za mało.

Dlatego celuj w 0.23/0.2

Niestety nie mieliśmy możliwości przestrzelenia 0,23.

Posted

Ja byłem celem xD Poszedłem jakieś 40-45m dalej i odwróciłem się plecami XD

I w domu jeszcze się w środku bawiłem i blowbacka odłączyłem mag nie chciał podawać dałem szwagrowi strzelać i w sumie po 1200bb padła batka ;( I nie postrzelałem ot kolega hop siupa wyregulował. Ale tak statystycznie to z 0.25 trafiał na 30-40% strzałów a z 0.2 na jakieś 70% ?

Dodam że kulki 0.25 gfc rockets a 0.2 pejoty.

Więc test mało dobry ale zawsze ;)

Posted

Stwierdzam ze sa słabe, bo po odbiciu od poduszki !!! pekają... Masakra a od sofy na której ułożyłem tarczę to z 15m robią się straszne wgniecenia. Kolega dał pejoty to nic sie z nimi nie dzieje oprocz odbarwień lekkich.

Posted (edited)

No i jedna doszła teraz czekam na tą z taiwaguna

Ogólnie replika sprawia wrażenie solidnej , ma fakture body matową .Kultura pracy jest bardzo dobra jak na replikę za 448zł Filmik niżej tak samo powiem o wykonaniu i bajerach .

W sumie tez nie jest idealna u mnie na li po 11.1 podaje co 2 kulkę i na auto i na semi na 9.6 nie sprawdzałem gdyż udało oddać po wyjęciu z pudełka tylko 3-4 strzały i padła

tutaj daje filmik mojego autorstwa

http://www.youtube.com/watch?v=-znrsabc3T4

No i fotki

DSC_0023.jpg

Strasznie w oczy rzuca się ta szpara na gb

DSC_0032.jpg

DSC_0035.jpg

Mechanizm BC

DSC_0039.jpg

Szybka wymiana springa

DSC_0040.jpg

DSC_0042.jpg

Zastanawia mnie co to jest i po co :icon_wink:

DSC_0047.jpg

Jak by wyszła cała seria replik boyia to by było cudnie

DSC_0054.jpg

DSC_0056.jpg

Reszta fotek https://picasaweb.go...559716145104466

Fotki gb wrzucę myślę ze na dniach ale z tego co mi się udało wypatrzeć to prowadnica jest plastikowa tłok tak samo ale m125 powinien pociągnąć.

Co do komory hop up nie budzi mojego zaufania i prawdopodobnie kiedyś poleci do wymiana tylko teraz na co ? ARES? Big dragon ?

A i ciekawe jak z gwarancją bo na gb nie widzę żadnej plomby

Edited by rafik1213
Posted

Od nowości , Hymm no i mam teraz więcej info replika na stockowej 9.6 chodzi tez fajnie ale jak przełączamy z auto na semi pluje 2 kulkami Na 11.1 na semi podaje co 2 gą kulke na auto tez

I teraz dylemat Zamontować opóźniacz zębatki i mosfet AB czy czy trzeba kombinować coś innego ?