Artooorek Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Witam ! jestem trochę zielony w tych tematach. Czy mogę używać adapteru z CO2 do gg nie zaszkodzi to replice ? Czy znacie może jakieś części tuningowe do tej repliki ? (np. czy da się jakoś poprzez jakiś adapter zamontować tłumik dźwięku ?) Z góry Dziękuję za odpowiedzi :icon_smile: Pozdrawiam Artur Quote
otix96 Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Z replika się nic nie stanie,można poprzez adapter zamontować tłumik. Są teraz takie repliki co mają magazynki na co2 i na GG ja miałem np. Colta od WE :) Quote
Artooorek Posted November 13, 2012 Author Report Posted November 13, 2012 (edited) W porządku jeszcze raz dziękuję :icon_razz: A zna Ktoś taki adapter lub gdzie mogę takie coś dostać ? Coś znaleźć nie mogę. Edited November 13, 2012 by Artooorek Quote
Guest (ID:6452) Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Replice nic sie nie stanie, nie chyba, że np zdechnie bo jej cylinder pójdzie w strzępy. O ile w ogóle zadziała tzn czy kurek da radę zbić zawór. Pomijam juz fakt, że gazu wystarczy Ci na 2-3 strzały. Quote
Recommended Posts