Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dzięki Mendi za ostrzeżenie, prawie je zamówiłem :icon_smile:

Szukam jeszcze mocowania z ris żeby założyć lunetę. Niestety zakupiłem jakieś do AK i nie bardzo pasuje

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli chodzi o dobry i koszerny montaż, to do wyboru do koloru:

http://nokto.info/montaze/swd-sks-tigr/

przy czym jeśli chcesz z ris, to nie bierz tego 32 tylko 37mm wysoki. 32 nie pasuje na repliki swd.

Ponadto przygotuj się na bliższe zapoznanie z pilnikiem - w swd od gfc pokopany wymiar skosu na szynie body jest i trzeba lekko podpiłować.

Posted (edited)

Udało mi się ogarnąć to od AK

Średnio pasuje mi wysokość (dość duża), ale jutro sprawdzę "w boju"

Mam komorę PPS i czasem więcej niż jedną kulka się zalapie, czasem jakaś zgniecie.

Chyba pomyśle nad zmianą. Czy airsoft pro CNC i gumka madbull X2 sniper accelerator to będzie dobra para?

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

Edited by RalfButton
Posted

Nie no para będzie zajebiaszcza, bo komory do SWD akceptują gumki aegowe, a ten madbull X2 sniper accelerator hiper ninja-assassin jest w standardzie VSR.

Posted

Ona nie pasuje!!! Czytaj ze zrozumieniem Mendiego.Swd komora ma mieć gumke aegową a stadart vsr to gumki krótsze,grubsze ,z wypustkiem bocznym,takie jak w niektórych gaziakach

Posted

wlazłem na drzewo i wypatrywałem wroga, jak go zobaczyłem zaparłem się nogą i gałąź i przymierzyłem do strzału. Niestety gałąź pod nogą strzeliła pierwsza a ja z pięknym obrotem w powietrzu spadłem z jakiś 3 m :)

Kości na szczęście mam twarde po spędzeniu kilku h na pogotowiu na rtg nic złego nie wyszło, jedynie dość liczne stłuczenia

Tak to jest jak się ma prawie 40 na karku a w głowie ciągle 18 :P