Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 10 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ma potężne wymagania (wersja beta) mimo, że dostałem "acces" do bety to zagrałem może w ciągu roku kilka - kilkanaście razy i do momentu aż nie przesiądę się na porządnie "wykręconego" kompa to nie zaglądam więcej. Zrobiona jest jak dla mnie tak jak powinna być, problem z "ubogością" wersji mechów ale z czasem pewnie się to zmieni. Aaa i obecnie "finalna wersja" jest odpalona chyba tylko na amerykańskich serwerach.

• 1 year later...
Posted

Jeśli nie planujesz mieć garażu na pierdyliard mechów to na grę możesz nie wydać ani złotówki.

Mechy oraz modyfikacje kupuje się za CBill które są nagrodą za osiągnięcia w rozgrywce, wygrane mecze etc.

Mechbay czyli miejsca na mechy są czasami nagrodą za weekendowe eventy, lub za osiągnięcia w konkretnym typie rozgrywki.

Mechbay, mieszczący jednego mecha, kosztuje 300 MC - jednostka wirtualnej waluty w mechach kupowana za USD.

MC można kupować w pakietach , im więcej tym taniej za 1 MC, w rozrzucie od :

1250 MC za 7 USD do 25000 MC za 100 USD.

Czyli mechbay zaczyna się od 1,68 USD za sztukę. To nie urywa dupy :)

W grze na początku są do wyboru mechy trialowe - nie są własnością gracza więc nie można ich modyfikować, ale pozwalają zapoznać się ze sprzętem , no i dzięki nim farmi się kasę na starcie.

• 9 months later...