Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Szukam plecaka który ma mi służyć do przeniesienia ekwipunku na strzelanke, jak i co jakiś czas spakowanie paru rzeczy na wyjazd rekreacyjny do rodzinki na wioskę. Nie potrzebuję nic profesjonalnego i szkoda mi kasy na coś markowego.

Widziałem fajny plecak ale są dwa rodzaje, co byście polecili z tych dwóch rodzajów?

http://gunfire.pl/pr...ault-Pack.html

i trochę nie rozumiem z dlaczego prawie identyczny + hydro pack i jest tańszy

http://gunfire.pl/pr...on-pack-3L.html

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Posted

JanySport sprzedaje plecaki na alledrogo za ok 200 zł - mam ja, jak i znajomi i bardzo sobie chwalimy. Z góry odradzam zakup plecaka MilTec'a czy Helikona w sklepach ala demobil, itp. MilTec - totalne nieporozumienie i nie wiem czy nie żyje krócej od Krakmanowskiego ACM'a (choć i takie produkty znajdują fanów i zadowolonych klientów). Helikon'a kupiłem na próbę i w ciągu roku był 2 razy na reklamacji i na dzień dzisiejszy jest na wylocie. Ewentualnie rozważył bym

A jak nie musi być bardzo dobre i bardzo nowoczesne i lanserskie, to nawet taniej. Poszukaj co który demobil oferuje.

to naprawdę nie głupie rozwiązanie. Często w demobilach można dorwać nowe lub de facto nie używane plecaki z wyprzedaży sprzętu różnych armii za "psie pieniądze" - ja np ostatnio dorwałem kontraktowy plecak US (3 day assault-pack) w 3 colour za 120 zł ("nojka sztuka, nie śmigany"). A odnośnie pytania " A gdzie szukać takiego demobilu ?" - odsyłam do wyroczni delfickiej zwanej potocznie wujkiem google :icon_wink: - ewentualnie szukaj na allegro.pl lub podobnych portalach...

Posted

Oj, nie zgodzę się. Worek marynarski jest dobry do noszenia na dystansie kilkudziesięciu metrów. Z pociągu do ciężarówki. Z ciężarówki na statek.

Jeśli potrzebujesz przejść kilka kilometrów (z przystanku autobusowego na miejscówkę) ze szpejem, to za diabła wygodny nie będzie. Wiem, co mówię - przerabiałem to kiedyś, mogę Ci worek odsprzedać... plecak, tylko plecak...

• 1 month later...