EricSs0n Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Witam, zapewne dla doświadczonych to pytanie wyda się głupkowate. Chodzi mi dokładnie o wersje replik magpul, a dokładniej czym one się różnią od tych "normalnych" wersji. Jako przykład dajmy: WERSJA MAGPUL; http://gunfire.pl/product-pol-1152197113-Replika-karabinka-BOLT-Airsoft-B4A1-MAGPUL-edition.html WERSJA "NORMALNA"; http://gunfire.pl/product-pol-1152196794-Replika-karabinka-BOLT-Airsoft-B4A1.html Ja widzę różnice tylko stylistyczne i nic więcej. A może o to właśnie chodzi, iż różnica jest tylko stylistyczna? Ale o 300zl drożej za 3 części innego koloru?? Z góry dziękuję za objaśnienia. Quote
OFF Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Tak,zmieniony mag,kolba,chwyt przedni i pistoletowy. Za lans się płaci ;) Quote
4Fiter Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Stylistycznie i na pewno jakość samego wykonania - jakiś hiper polimer. I sama świadomość tego , że to magpul :) Quote
EricSs0n Posted November 9, 2012 Author Report Posted November 9, 2012 No to ładnie. Szkoda że wersja MAGPULa jest dostępna tylko na airsoftguns, bo co jak co ale ja w tym sklepie nic nie kupię po tylu negatywnych komentarzach. A magpul wygląda świetnie więc bym był w stanie zrezygnować z czegoś dla tak pięknej broni. Quote
OFF Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Airsoftguns to nie jest ta sama firma co Gunfire? Quote
Bart_Forrester Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Airsoftguns to nie jest ta sama firma co Gunfire? Dokładnie ta sama. Od siedziby, po pracowników i magazyn. Quote
Cichy112 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Obecnie ta sama. Dawniej była inna ekipa i od gunfire i od airsoftguns, ale ten sam magazyn z tego co mi wiadomo. Quote
Mark97 Posted November 9, 2012 Report Posted November 9, 2012 Zawsze możesz zadzwonić i powiedzieć żeby Ci wysłali jako gunfire :P Quote
Recommended Posts