Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Opinie na temat kamizelki zintegrowanej 'RATS'

Recommended Posts

Posted

900zł z miwo lubiniec, całość z Cordury - nawet taśmy. I oczywiście rozmiar "DUŻY". Tańsza wersja wychodzi 800zł.

Czyli nikt nie miał styczności z ratsem?

Posted

Mam Ratsa szytego na miare (za sama kamizelke z wkladami z karimaty zaplacilem 600 pln w CB). Kamizelka wygodna, ale ciezka, i pasy od klamr glupio "dyndaja" po zapieciu.

Posted

Ru-D a spróbuj wisnać te paski mniej wicej tak skąd wychodzą i nie bedą dyndać ;)

prade mówiąc jesli pytasz o ratsa który kosztuje ( w tej konfiguracji co podałeś tj. cordura powiedzmy wz.93 i taśmy takze z kordury) 855zł a ja mówie o scarabie który jest o "aż" 45zł droższy w tej samej konfiguracji ( co wydaje mi sie ze przy takiej kwocie nie robi duzego znaczenia) to zdecydowanie polecam Ci scaraba :)

Posted

A jak na tle scarabów i ratsów wypada PlateCarier od Miwo ? bo tez słyszałem o nim dobre zdanie. Tylko problem polega na tym ze mam 185cm wzrosttu i czy PC nie będzie za mały?

Posted

prawde mowiąc ja jestem bardziej zwolennikiem PC (świetna kamizelka) niż za scarabem czy ratsem aczkolwiek kazda kamizelka jak wiadomo ma swoje plusy i minusy zależy od kupujacego jakie ma priorytety. Ja czuje sie w nim hmm.. bardziej mobilny niz np w scarabie. Co do twoich wymiarów, długość szelek możesz rególowac, co do boków ja mam w pasie okolo 85 cm i jak zakladam PC to boki kamizelki zachodza na siebie całkowicie bardziej sie nie da :D mylse ze na Cb tez by spokojnie pasował kwestia dopasowania długości wszystkich paskow :). Generalnie polecam skontaktowac sie z firma Miwo LC i zapytac sie o szczególy na pewno wam wszystko wyjaśnia i jakies rozwiązanie na pewno sie znajdzie :)

Posted

Bo właśnie boje sie ze PC będzie za "niski" dla mnie. Mysle też nad tym:

http://polskor.pl/sk...anelowa-wzor-01

Bo też ładna kamiezlka. :icon_smile:

Nie wygląda Ci znajomo? ;)

Mam PC z MIWO L. ,fajna kamizelka. Jestem niższy od Ciebie o parę cm i jest trochę za długa o jeden pasek molle. Na Ciebie nie powinna być "niska"/krótka. Tylko zapinanie boków nie jest zbyt wygodne,przynajmniej dla mnie.

Posted

proponuje Ci napisać do nich meila i zapytać sie o wymiary kamizelki, jesli by na Cb nie pasowało to moze byłoby opcja "przedłużenia" o np. jedna taśme montażową, ale to juz musisz z nimi gadac :)

tak czy innaczej ja wole postawić na znane i sprawdzone marki :)