Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Miałem ostatnio bardzo duży przypływ gotówki ale to nieważne. Chce kupić jakąś bardzo dobrą replikę (bez limitu cenowego) nie chce LKMów. Po prostu za duży wybór. Z góry dzięki za pomoc.

Guest gecko123
Posted

PTW Super MAX z jakimiś oryginalnymi bajerkami (jakieś RISy od palnej, magazynki w skorupach prawdziwych PMAGów, oryginalny EoTech) Masz kasę to szalej :D

Posted

Tak jak wyżej - bierz Systemę.Sama w sobie jest już dość rzadka,a smaczki jak EoTech,Aimpoint czy oryginalny ACOG napewno dodadzą jej dodatkowego charakteru ;))

@offtop

Witamy nowego LottoMilionera :D

Posted

Coś serio mi się wydaje, że on wygrał w lotto :D Nie każdy by szalał pienędzmi :D

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12810605,Chojnice__Sosnowiec__Wroclaw___z_tych_miast_sa_zwyciezcy.html

Nie wiem czy Chojnice/Chojnów to te same miejscowości (raczej nie) ale kto wie :D Gratuluję,

Co do tematu:

Systema PTW - masz kasę, bierz, do tego to co mówił użytkownik krissolek i będziesz zbudzał podziw :)

Posted

A ja kupiłbym porządnego AEGa pierwszej klasy, lekko przerobił, tak, aby umożliwiać spokojną zabawę bez stresów, do tego "ostry" celownik/latarka i cacy.

Posted

A ja kupiłbym porządnego AEGa pierwszej klasy, lekko przerobił, tak, aby umożliwiać spokojną zabawę bez stresów, do tego "ostry" celownik/latarka i cacy.

Zrobiłbym tak samo jak ZuBeR, kupić porządnego AEGa np z G&P

Posted

Wybierz tą która Ci się podoba, a jeżeli chodzi o niezawodność danych modeli to nie jestem specem w tej dziedzinie i nie chcę wprowadzać w błąd myślę, że wypowiedzą się koledzy którzy znają się dokładnie.

Posted

Dobrą ochronę oczu robi firma ESS.

Odnośnie broni bocznej to jest kwestia widzimisię. Ja bym hicapy nie brał ze względu na rozmiar i słabą dostępność kabur dla lewusa.

Ja jestem zakochany w USP TM z konwersją guardera.

http://shop.ehobbyas...m-system-7.html

Jedyną blokadą jest cena ( jak ja powiem żonie że kupiłem pistolet tak drogo :icon_smile:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...