Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest ciekawy, ale jest to asortyment w większości (z tych ciekawych rzeczy) ze sklepu airsoftpro.cz, gdzie ceny są lepsze, kontakt też płaci się w euro/dolcach przesyłka tania, i kontakt świetny. Podsumuję, lepiej brać ze źródła - taniej.

Ale np. co do akumulatorów turnigy - spoko ceny spoko akumulatory, pewnie u nich kupie pare.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Już parę rzeczy tam kupiłem miedzy innymi chrono ,PTT ,Bowmany itp

Powiem wam że naprawdę solidny sklep.

Można się dodzwonić i pogadać + dla sympatycznej obsługi znającej się na rzeczy.

POLECAM

Posted

Kilka zamówień już zrobiłem u chłopaków z Delty, dziś też kolejne (Bowman Evo III + PTT) rano wpłata i już wysłane do mnie. Wielki dzięki i do następnych zakupów. :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Też miałem przyjemność u nich kupić parę rzeczy. Na początku wyszedł problem bo dzień po wpłynięciu pieniążków napisano mi, że niestety nie mają na stanie tego co zamówiłem (po prostu ktoś nie zaktualizował dostawy) i proszą o wybranie czegoś innego. To wybrałem inne rzeczy i dokupiłem jeszcze kapelusz i napisałem żeby te 30zł nadwyżki dopisali za pobraniem bo już średnio mi się chciało robić przelew i czekać jak dojdzie. Jak paczka przyszła okazało się, że nic nie muszę dopłacać:). Kontakt super. Mimo małych problemów wszystko bez problemu dało się sprawnie wyjaśnić. Polecam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kupowałem już u nich kamizelkę, Combat pantsy w MC, i EOTech'a 553. Wszystkie przedmioty przyszły błyskawicznie :D Z EOTem był tylko mały problem. Nie działał ;/ Chiński sprzęcik czasem tak ma ;/ Napisałem maila w sprawie tego EOTa. Odpowiedź dostałem błyskawicznie. Jedyne co musiałem zrobić do wydrukować formularz ze strony sklepu wypełnić i wysłać z powrotem do sklepu. Akurat ten uszkodzony kolimator był ostatni jaki mieli na stanie. Poczekałem jakiś czas na dostawę. Od razu po dostawie wysłali do Mnie sprawny EOT :D Sklep BAAAARDZO gorąco polecam, kontakt fantastyczny!

• 3 weeks later...
Posted

Fajny asortyment, szybka realizacja, choć ostatnio nie wysłali mi wtyków (ale całe szczęście kasę skasowali, i na paragonie są).

Mam nadzieję że rozwiążą to równie sprawnie jak do tej pory zamówienia (oprócz tego).

Posted

W Delcie kupowałem już zarówno wyposażenie jak i ciuchy, dla siebie jak i dla kumpli z teamu. To co zasługuje na uwagę to błyskawiczna obsługa: zamówienie - dzień przerwy - kurier z paczką (polecam kuriera, ogarnięta firma, zawsze dzwonią przed dostawą, co ma szczególne znaczenie bo jestem często nieuchwytny). Bardzo ciekawy asortyment, regularnie odwiedzam szukając nowych produktów. Polecam wszystkim, znakomity sklep.

• 2 weeks later...
Posted

Dziś otrzymałem zamówienie (Comtac II i PTT) wszstko w jak najlepszym stanie, paczka zabezpieczona bardzo dobrze, wzorowy kontakt sprzedawcy bardzo uprzejmi znający się na rzeczy. Polecam ten sklep jak najbardziej. To już nie pierwsze zamówienie moje lub znajomych i wszyscy jesteśmy zadowoleni.

• 5 weeks later...
Posted

Świetny sklep, od momentu zamówienia do wyjęcia szpeju z paczki - wszystko szybko, sprawnie, paczka dobrze zabezpieczona. Zakup pierwszy, ale pod uwagę powyższe oraz konkurencyjność cen - na pewno nie ostatni :)