Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Przeszukałem wszystkie sklepy i nadal jestem w kropce. Gdzie dostać body do M4 z wyjściem na kable idące do kolby? Chodzi mi o coś w rozsądnej cenie.

Posted

Przykro mi takiego body nie znajdziesz, bo takiego nie ma. Wszystkie Body do M4 są przystosowane do tego by kable szły na front jak i do kolby. Jedynie co trzeba zrobić by kable przestawić z frontu na kolbę to modyfikacja okablowania w GB.

Posted

Moje pytanie nie dotyczy żadnych zmian w okablowaniu. Mam już GB z kablami do kolby, chodzi mi o element samego body, mianowicie specjalne wycięcie na przeprowadzenie wtyczek.

Posted

Każdy korpus do m4/16 jest przystosowany do tego. Chyba że chcesz kable ładować w prowadnice kolby, wtedy potrzebne jest to maleńkie wycięcie, większość korpusów od m4 boyi je ma, nie wiem jak inne, na pewno nie P&J ani SHS.

Posted (edited)

z tego co pamiętam , to jak kable idą na tył to są takie złączki, ale jak robisz sobie dobre okablowanie, to wtyczkę do baterii lutujesz juzpo wsadzeniu gb do body :icon_razz2:

Edited by zbyt
Guest Graszczur
Posted

No nie wiem, ja miałem replikę z kablami z przodu w stocku, poldeck mi bez problemu przełożył na tył (nawet długość kabli się zgadzała, więc nie trzeba było się bawić w dolutowywanie czy coś). Trzeba było jedynie przedziurawić zaślepkę od prowadnicy kolby (czy jak to się tam zwie)

Posted

No i właśnie o to chodzi - przerabianie mocowania prowadnicy kolby to duuuuuuuuuuuużo pracy w pilnikiem i niestety możliwość uszkodzenia tej części. Żeby zrobić tam miejsce na kable trzeba zdjąć sporo materiału.